ŞAMPİYON GALATASARAY

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
ŞAMPİYON GALATASARAY
kadınlarda 13 yıl sonra fenerbahçeye fark atarak şampiyon olduk. Fenerbahçeli yöneticilerin maç sonu söyledikleri saçmalıklar da gerçekten çok saçmaydı.

GALATASARAY: 73 - FENERBAHÇE: 54

Son düzenleme:

greenmile

greenmile

Üye
Bu galatasaraylılar neden böyle ya :D

Tebrik ederim bayanları da.

Son düzenleme:
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
kadınlarda 13 yıl sonra fenerbahçeye fark atarak şampiyon olduk. Fenerbahçeli yöneticilerin maç sonu söyledikleri saçmalıklar da gerçekten çok saçmaydı.

GALATASARAY: 73 - FENERBAHÇE: 54

Sen maç başlamadan yöneticiyi yumrukla , başkanına - oyuncusuna - yönetimine ana avrat söv ...
Ondan sonra kendinde konuşma hakkı ara ...!
Hadi canım ... ;)

Ekli dosyalar

greenmile

greenmile

Üye
Ben yaşayan iyi bir galatasaraylı görmedim, bunların en iyisi ölüsü.

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
ortamı kendileri ateşledi maçtan önce yaptığı açıklamalarla sonucuna katlanmalılar. maç sonu açıklamaları olmasa belki hak verirdim onlara. klasik fenerbahçe mağlubiyetini başka nedenlere bağlayıp üstünü örtme çabalarıadam çıkmış durduk yere Galatasaray 3 temmuz sürecinde ayağımızdan çekti gibi birşeyler söylüyor. sonra maça gideceğiz diyor. çok belliydi bu olayların yaşanacağı gelmeselerdi olmayacaktı bunlarhani basket maçında, büyük maçlarda deplasman takımının kazanması zaten çok az ihtimal. neyini izlemeye gidiyorsun. Galatasaray bir şekilde kazanacak o maçı zaten

SHS

SHS

Üye
Fanatizmin rengi yok, Fenermiş Beşiktaşmış farkeder mi her derbi rezalet

• Beğen
Tepkiler: -India-
greenmile

greenmile

Üye
ortamı kendileri ateşledi maçtan önce yaptığı açıklamalarla sonucuna katlanmalılar. maç sonu açıklamaları olmasa belki hak verirdim onlara. klasik fenerbahçe mağlubiyetini başka nedenlere bağlayıp üstünü örtme çabalarıadam çıkmış durduk yere Galatasaray 3 temmuz sürecinde ayağımızdan çekti gibi birşeyler söylüyor. sonra maça gideceğiz diyor. çok belliydi bu olayların yaşanacağı gelmeselerdi olmayacaktı bunlarhani basket maçında, büyük maçlarda deplasman takımının kazanması zaten çok az ihtimal. neyini izlemeye gidiyorsun. Galatasaray bir şekilde kazanacak o maçı zaten

Kardeş belli ki yaşın yetmemiş fenerbahçenin şampiyonluklarına bak bakalım nerede şampiyon olmuş daha önceleri kuru sıkı yapma.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kutlarim

Takipçi Satın Al

Üst Alt