Sammobile Hakkında !

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile Hakkında !
arkadaşlar demin telefonumun romunu yenilemek istedim ve sammobile'den indirdiğim 4.0.4 romunu odin vasıtasıyla yükledim telefonum üzerinden jelly bean'a yükseltmek istedim fakat güncelleme yok dedi ben ilkte inanmadım birde kies'ten denemek istedim aynı şekilde kies'te de güncelleme gözükmüyordu güncel yazılım yüklü diyordu fakat 4.0.4 vardı telefonda bende bunun üzerine telefonuma Jelly Bean Romunu odin'den yükledim :evet: ama Sanırım Sammobile'deki romlar birebir resmi romlar değil neden görmüyor acaba güncellemeleri ?

4.0.4 romum : I9300XXBLFB_I9300OJVBLF3_TUR

bu arada arkadaşlar telefonu üzerinde hiçbir değişiklik yapmamış bir arkadaşımızdan telefonunun ayarlar kısmından telefon hakkında'ya girip orada güç ve home tuşuna aynı anda basarak ekranın resmini çekmesini ve buraya upload etmesini rica ediyorum :) merak ettim sürümlerle mi alakalı diye :evet:

- - - Eklendi - - -

Şimdi de Jelly Bean'da Cihazınız Kies üzerinden güncelleştirmeyi desteklemiyor diyor :evet: çok saçma sağlam Stock rom yokmu yahu ?

furkey

Üye
Oradakiler orijinal sürümdür. Oradakini yükleyip orijinal kernel yüklemen gerekir. Bunları doğru yaptıysan ben de anlamadım neden yapmadığını :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Triangle away ile sayacı sıfırladıktan sonra mı attın romu?

Türe

Türe

Üye

:hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Oradakiler orijinal sürümdür. Oradakini yükleyip orijinal kernel yüklemen gerekir. Bunları doğru yaptıysan ben de anlamadım neden yapmadığını :)

orijinal romu yüklediğinde zaten otomatik olarak kernel'de stock olmuyor mu ? :allalla:

- - - Eklendi - - -

Triangle away ile sayacı sıfırladıktan sonra mı attın romu?

:evet: Triangle away çünki root istiyor :)

- - - Eklendi - - -

:hmmm

resimin linki ölmüş :ağlarım: :evet: :ehe

serdar5527

serdar5527

Üye
ARKADASLAR BANA ACILEN SAMMOBILE UYELGI LAIZM VARMI LUTFEN YARDIMCI OLUN YAA..avcitalip arkadasım sen samsung telefonn ıcın yalzım ındrdgnı soylemssın uyelıkgnı bı 5 dk versen yada bana referans versen acıl uyelık lazım sammobıl ıcın olrmu

Takipçi Satın Al

Üst Alt