panorama_ömer16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yapıştır gitsin. Sonrasını o düşünsün.
Arkadaşı olarak mı görüyor çözemedim ama ben sadece yoklamak için üstü kapalı çıkma teklifi etmek istiyorum.Bunun için ona olan aşkımı belli etmem gerekir mi?önce edersenkabul edr mi yoksa etmez mi? seni sadece arkadaşı olarak mı görüyor? bunlara bak bi. sonra çıkma teklifi edip, üzgün bir şekilde reddederse kalırsın ortada
Kız özel konuları dışarıya sızdırmayacak derecede dürüst.Hem de bana karşı.Reddederse sıkıntı olmaz diyeönce edersenkabul edr mi yoksa etmez mi? seni sadece arkadaşı olarak mı görüyor? bunlara bak bi. sonra çıkma teklifi edip, üzgün bir şekilde reddederse kalırsın ortada
Kızın hiç ilişkisi yok bizim kuzen faceden telefon numarasını istedi gözümün önünde, direkt verdi kuzen kıza:Aramızda kalsın diye yazdı.O da:"Bana güvenebilirsin" diye yazdı.Tabi kuzenimin niyeti kızı kullanmak ama kız farkında değil sonra kuzen ondan gıcık kapmaya başlamıştı bir süre konuşmadı onla.Şuan da kuzen işten ayrıldı başka sebepten dolayı çalışmak istemiyordu zaten.Şimdi ise kız yalnız kaldı ben kızı sıkmadan yanına gidiyorum esprili şekilde konuşuyorum ama dürüstlüğü ve centilmenliği elden hiç bırakmıyorum.Yani kızı kendimden nefret ettirmedim şimdiye kadar.Sorun bende çünkü kızı her zaman güldürmüyorum kafam estiği zaman kıza yaklaşıp espri yapıyorum o da gülüyor hoşuna gidiyor ama kız çok serbest yani iki erkeğin ortasında sıkılmadan çalışabiliyor.Rusyada doğup büyüdüğü için öyle görmüş, gelenekleri bizim buradakilerden farklı.al bi ben bi rusa çıkma teklif etmiştim çiçekle otelin marketten pazarlık yapa yapa 2 kartla bi hediyekız kabul etmişti neyse
----Senaryo 1----
Kız zaten seni seviyo cafeye git bi gül al teklif et
----Senaryo 2----
Bi romantik filme gidin (komedide olur ) filmin en heycanlı yerinde seni seviyorum diye bağır
----kestik----
abi zaten kız ve sen iyi arkadaşsınız anladığım kadarıyla sıkıntı olmaz ...
evet biliyorum bazı türklerde öyle amaKızın hiç ilişkisi yok bizim kuzen faceden telefon numarasını istedi gözümün önünde, direkt verdi kuzen kıza:Aramızda kalsın diye yazdı.O da:"Bana güvenebilirsin" diye yazdı.Tabi kuzenimin niyeti kızı kullanmak ama kız farkında değil sonra kuzen ondan gıcık kapmaya başlamıştı bir süre konuşmadı onla.Şuan da kuzen işten ayrıldı başka sebepten dolayı çalışmak istemiyordu zaten.Şimdi ise kız yalnız kaldı ben kızı sıkmadan yanına gidiyorum esprili şekilde konuşuyorum ama dürüstlüğü ve centilmenliği elden hiç bırakmıyorum.Yani kızı kendimden nefret ettirmedim şimdiye kadar.Sorun bende çünkü kızı her zaman güldürmüyorum kafam estiği zaman kıza yaklaşıp espri yapıyorum o da gülüyor hoşuna gidiyor ama kız çok serbest yani iki erkeğin ortasında sıkılmadan çalışabiliyor.Rusyada doğup büyüdüğü için öyle görmüş, gelenekleri bizim buradakilerden farklı.
ettiğin dua kabul mu oldu nedir?Kız bana bir yerlere gitmek istediğini söyledi.Ben de yapıştırdım sözü.İşyerinde çalışırken beni yanına çağırıyor sürekli yardım için hoşuna gidiyor bazen ben gidiyorum yanına.Yalnız kızın çözemediğim bir tarafı var her muhabbet ettiği erkekle gülüşüyor şakalaşıyor.evet biliyorum bazı türklerde öyle amakonumuz bu değil yani kız karşı cinse çok fazla bir utangaçlık duymyor .
bu hem senin için kötü hem iyi seni arkadaş olarak görebilir yada hemen teklifin kabul edebilir
ayrıca kuzenin az şerefli davranmışneyse kolay gelsin gönlüne göre olsun sevenler kavuşşun mübarek ramazanda
Dostum bütün kızlar aynı galiba. Benim sevdiği. kızda öyle. Her muhabbet ettiği erkekle gülüşüyor şakalaşıyor. Böyle olunca da seni seviyor mu anlayamıyorsun. Allah kolaylık versin dostum.ettiğin dua kabul mu oldu nedir?Kız bana bir yerlere gitmek istediğini söyledi.Ben de yapıştırdım sözü.İşyerinde çalışırken beni yanına çağırıyor sürekli yardım için hoşuna gidiyor bazen ben gidiyorum yanına.Yalnız kızın çözemediğim bir tarafı var her muhabbet ettiği erkekle gülüşüyor şakalaşıyor.
Profil foto ayni polat reis gibi sert ve haşin senin teklifini etmeyecekte benimkini mi edecek yapma yavBöyle kızlar demek ki her vakitin boş geçmesini istemiyor, her zaman kim olursa olsun beni eğlendirsin güldürsün istiyor.Zamanın hep böyle geçmesini istiyor.
katılıyorum.. neredeyse bütün kızlar böyle, en nefret ettiğim şey..Dostum bütün kızlar aynı galiba. Benim sevdiği. kızda öyle. Her muhabbet ettiği erkekle gülüşüyor şakalaşıyor. Böyle olunca da seni seviyor mu anlayamıyorsun. Allah kolaylık versin dostum.
Kızları anlamak, hafız olmak kadar zor.katılıyorum.. neredeyse bütün kızlar böyle, en nefret ettiğim şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?