SAmgung omnia Gt-B7300 navigasyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

eren7710

Üye
    Konu Sahibi
SAmgung omnia Gt-B7300 navigasyon sorunu
Selam arkadaşlar bende omnia GT-B7300 var ama bir türlü navigasyonu çalıştıramadım igo8 yükledim olmadı yardım ederseniz sevinirim...

Şimdiden herkese çok tşekkürler...

savasbal

Üye
ben igo 8 ve garmin kullanıyorum.garmin daha kullanışlı ve güzel,tavsiyem garmin olur "Garmin mobile xt 5 veryonu" omnia lite b7300 e en güzel uyum göstereni kurulum için resimli anlatan pekçok yer var biraz araştırmayla yapabilirsin.

semih108

Üye
navigasyonu kullanmak üçretlimi acaba?cvplarsanız sevinirim.

macit_2000

Üye
arkadaşlar navigasyon ücretsizdir siz gede risk almamak için telefonunuza nodata programını kurun
igo 8 le ilgili yardım edebilirim isteyenlere

ozan028

Üye
arkadaşlar navigasyon ücretsizdir siz gede risk almamak için telefonunuza nodata programını kurun
igo 8 le ilgili yardım edebilirim isteyenlere

evet arkadaşım igo8 ve nodata programı ile ilgili açıklayıcı bilgi yazarsan sevinirim,

efes0612

Üye
arkadaşlar samsun omnia gt-b7300 telefon aldım navigasyon nasıl kura bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

msconfigm

Üye
Arkadaşlar Bende Samsung Omnia Lite B7300 Var İgo 8 i Yükledim İlk Önce Harita Sorunu Çıktı Onu Çözdüm Denilemez Yüklediğim Haritalar Kilitli Ve Fatura Numarası İstiyordu Hadi Onuda Hallettim Diyelim Gprs Den Sinyal Alamıyorum Yada Nasıl Alıcağımı Bilmiyorum Diyim + onuda Hallettik Dersek Sürekli bir kontur cekme olayı var programın onu nasıl gidericez bu sorunları nasıl çözücez hepsini cevabını anlatarak yazarsanız cok memnun kalırım..

simalianatolia

Üye
Arkadaşlar merhaba
bende samsung gt b7300 var yeni aldım windows 7 görmüyor uyumlu hale getirecek program varmı

umittozlu

umittozlu

Üye
arkadasım google omnia turk yaz o stedeki omnia program incelemerinde vermişler ordan bulursun ben kurdum çok güzel çalışıyor

Üst Alt