sametinos adlı kişiye sakın güvenmeyin sorunlu kişi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
sametinos adlı kişiye sakın güvenmeyin sorunlu kişi
sametinos adlı kişi ile takas için anlaşmıştık bugün yani pazar günü için ayağına kadar gittim 1 buçuk saat bekledim her arayışımda 5 dakka sonra ordayım demesine rağmen gelmedi ve bir okadar da yol gittim.
forum arkadasların bilgisine değerli dostlar uzak durun aşağıda kişinin profil linki var artı telefon numarası ve mail adresinide veriyimde kimse inanmasın

[email protected] 0534 748 6395

http://www.maxicep.com/arama/sonuc-24823/

berkcombil

Üye
Bunlar olabilecek şeyler.Forumun bilmem kaç bin tane üyesi,bir o kadar çeşit de insan kapasitesi var.Bir daha böyle bir şeyle karşılaşmamanız dileğiyle diyorum.

aşkım34

Üye
birader sen nediyosunya leptopumu çaldılar sen leptop derdindesin o konuyu sil ordan

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
bırak bu ayakları ya yemezler cakmıslar her arayısımda 5 dakkaya ordayım de sonrada caldılar de oha be bu kadarda yüzsüzlük olurmu yuh senin gibisini de görmedim

aşkım34

Üye
yemin ederim elimdeki çantayı alıp kaçtılar tam geliyodum moralim 0 oldu sonra neden gelim

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım anlamıyorum benim yazımı oku ondan sonra mantıklı bi yazı yaz son aradığımda bile 5 dakkaya ordayım dedin ama yoktun hiçte öğle moralin bozukmus gibi filan değildi sorun varmıs gibi konusmadın arkadasım ben cocuk değilim ben bu siteden cok alıs veriş yaptım ve ilk defa değil öğle cocuk da değilim kimi kandırıyosun

xyunusx666

Üye
vhk kardeş boş vwer gitsin ucuz yırtmışsın ya bide dolandırılsaydın bu daha kötü ya

aşkım34

Üye
ya birader kafamı bozma benim şimdi tamamı inanmazsan inanma bu yorumlarıda sillll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt