SHS Üye 'Nur'' Alıntı: (belki çok az miktar tozu olabilir ama pişirme olayı olmaycak yemek gibi makarna sosu olmuş o Genişletmek için tıkla ... aynen bende makarna sosu tarifi dedim
'Nur'' Alıntı: (belki çok az miktar tozu olabilir ama pişirme olayı olmaycak yemek gibi makarna sosu olmuş o Genişletmek için tıkla ... aynen bende makarna sosu tarifi dedim
Revengeful Emekli Yönetici Küçüklüğümden beri çok severim. Ben biber salçası ile domates salçasını karışık olarak sürüp yiyorum.
Küçüklüğümden beri çok severim. Ben biber salçası ile domates salçasını karışık olarak sürüp yiyorum.
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Küçüklüğümden beri çok severim. Ben biber salçası ile domates salçasını karışık olarak sürüp yiyorum. Genişletmek için tıkla ... aynen z.yağı unutmayalım onu durun yaa dün gördüm konuyu canım istedi kahvaltıya kadar bekledim anlaşıldı yarının kahavaltısıda salça
Revengeful' Alıntı: Küçüklüğümden beri çok severim. Ben biber salçası ile domates salçasını karışık olarak sürüp yiyorum. Genişletmek için tıkla ... aynen z.yağı unutmayalım onu durun yaa dün gördüm konuyu canım istedi kahvaltıya kadar bekledim anlaşıldı yarının kahavaltısıda salça