Sakarya Ve Sakarya Üniversitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Y_u_X

Y_u_X

Üye
    Konu Sahibi
Sakarya Ve Sakarya Üniversitesi
Aradaşlar 9. Ayın 2. De Kayıt İçin Sakarya Üniversitesine Gitcem. Elektrik Elektronik Müh. Kazandım. Ben Sivaslıyım. Sakaraya Nasıl Bir Şehirdir. Hava Sıcaklığıı Sivasa Göre Nasıl. Kışları Sertmi(Sivastan Sert Değildir ) . Bisiklet Kullanan Çok Varmı. Üniversitesi Nasıl. Şehirde Öğrencilere Nasıl Bakılır.

fatih54102

fatih54102

Üye
bisiklet kullanan cok az akyaziya sakin gitme kislar guzel gecer sau kampusu cok dik bir yokusu vardir bisikletle inmesi iyi olur insanlar dincidir.

cliolar

Üye
Bende sakarya e.ve elektronik muh. Okuyorum.ist.dan geliosan sikilirsin ama guzel yerdir hafiz:) bu hafiz lafina alis cunku cok duyucan.ot cusu coktur kimseyede bulasma cinayeti coktur

Y_u_X

Y_u_X

Üye
    Konu Sahibi
Sivastan Geliyorum. Otla Falan İlgim yoktur :D

Metin MF

Metin MF

Üye
bisikletli yok denecek kadar azdır, fatih54102'nin dediği gibi akyazıya gitme orda insanlar çok cahil ve yobaz ben 3 yıldır akyazıda okuyorum, kışlar sert geçmez, şehirde öğrencilere canavar gözüyle bakılır. ama üniversitesi güzeldir.

Y_u_X

Y_u_X

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı Artık Bakalım. Kalcağım Yere Üniversite Uzak Değilse Bi Bisiklet Alcam 400 500 Tl Ye Devam Artık 4 Sene . Ben Sivasta Hep Bisiklet Sürerim. Akyazı Mahalle mi Yoksa İlçesi mi Niye Böle Bi Düşünce Oluştu Sizde. Bide Okulu Derece İle Bitirsek İş Garanti mi ?.

- - - Eklendi - - -

Bide Sakaryada İnternet Kafe Sıklığı Nasıl Sivasta Her Köşe Başı Bi Dürümcü Var Bi İnternet Kafe Var. Bide Kafelerin Kalitesi Nasıl. i7 i5 Falan iyi Olur :D

fatih54102

fatih54102

Üye
soyle soyleyim akyazinin bazi yerleri hakkariden bile kotudur. Alt seviye insanlarin yasadigi yerlere de gitme mesela erenlerin bazi yerlerine girersen tinerci vb. Ustune saldirip para ister.

- - - Eklendi - - -

internet kafeler hala core 2 duo vb. Kullanir geneli ekran kartlari berbattir.

Kaliteli yerler de yarim saat icin bir lira ister

Y_u_X

Y_u_X

Üye
    Konu Sahibi
Sivasta bile i7 işlemci Nvidia 2 gb ekran kartlı internet kafeler var saati 1,5 tl :D. bu yönden sivas iyi :D

artist2537

artist2537

Üye
Sivasta bile i7 işlemci Nvidia 2 gb ekran kartlı internet kafeler var saati 1,5 tl :D. bu yönden sivas iyi :D
okuulda internet bedava cafeye gerek yok.. sakarya iyidir ama havası dengesiz. okul çok büyük ve yeşil. pek de dinci sayılmaz çark caddesine çıkınca anlarsın

Üst Alt