ümran Üye MaxipmaN' Alıntı: o değil de ben izmirden sıkıldım Genişletmek için tıkla ... ne diyon gardaş ,insan izmirden sıkılırmı hç
MaxipmaN' Alıntı: o değil de ben izmirden sıkıldım Genişletmek için tıkla ... ne diyon gardaş ,insan izmirden sıkılırmı hç
zombaka Üye ümran' Alıntı: ne diyon gardaş ,insan izmirden sıkılırmı hç Genişletmek için tıkla ... ben marsa gidiyorum
ümran' Alıntı: ne diyon gardaş ,insan izmirden sıkılırmı hç Genişletmek için tıkla ... ben marsa gidiyorum
CABBAR Üye Türe' Alıntı: Afyon u sor bi de Genişletmek için tıkla ... Sakaryayı gör Afyona kurban olursun.
zombaka Üye CABBAR' Alıntı: Sakaryayı gör Afyona kurban olursun. Genişletmek için tıkla ... sizin hakkariden haberiniz yok herhalde
CABBAR' Alıntı: Sakaryayı gör Afyona kurban olursun. Genişletmek için tıkla ... sizin hakkariden haberiniz yok herhalde
nokia_belle Üye CABBAR' Alıntı: Sakaryayı gör Afyona kurban olursun. Genişletmek için tıkla ... kocaeli aslında güzel ama sonuçta-sakarya koceli arası okadarda uzak değil Kuzenimle beraber gitmiştik,üniversitesi yüzünden kocaeline aslında ben pek ordan gitmek istememiştim,kalalım burada diyordum
CABBAR' Alıntı: Sakaryayı gör Afyona kurban olursun. Genişletmek için tıkla ... kocaeli aslında güzel ama sonuçta-sakarya koceli arası okadarda uzak değil Kuzenimle beraber gitmiştik,üniversitesi yüzünden kocaeline aslında ben pek ordan gitmek istememiştim,kalalım burada diyordum
-Emre Üye Uşak'a gelin cadde boyu gezelim uşak güzel ama gezebilecek bir yer yok hiç. Ben de Sakaryayi çok merak ediyorum aslında.
Uşak'a gelin cadde boyu gezelim uşak güzel ama gezebilecek bir yer yok hiç. Ben de Sakaryayi çok merak ediyorum aslında.
Metin MF Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: Uşak'a gelin cadde boyu gezelim uşak güzel ama gezebilecek bir yer yok hiç. Ben de Sakaryayi çok merak ediyorum aslında. Genişletmek için tıkla ... hiç merak etme insanlar çok bağnaz
emre641996' Alıntı: Uşak'a gelin cadde boyu gezelim uşak güzel ama gezebilecek bir yer yok hiç. Ben de Sakaryayi çok merak ediyorum aslında. Genişletmek için tıkla ... hiç merak etme insanlar çok bağnaz
cliolar Üye Istanbul da yasiyorum sakaryada okuyorum.sakarya kucuk yer ama guzel bence,kendine has guzellikleri mevcut.
Istanbul da yasiyorum sakaryada okuyorum.sakarya kucuk yer ama guzel bence,kendine has guzellikleri mevcut.