Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi Sakarya iş Selamlar sakaryada oturupta yazın çalışılacak tarla vs. bir yer varmı arkadaşlar 18 yaş altı alan berber vs. bildiğiniz daha önce gittiğiniz bir yer varmı acaba?
Selamlar sakaryada oturupta yazın çalışılacak tarla vs. bir yer varmı arkadaşlar 18 yaş altı alan berber vs. bildiğiniz daha önce gittiğiniz bir yer varmı acaba?
DarkredBlue61 Üye özellikle tarla mı tam anlamadım? broşür dağıtma vs gibi şeylerde olabilir yada günü birlik işler yapanlar varsa elektrikçi olur falan şu bu
özellikle tarla mı tam anlamadım? broşür dağıtma vs gibi şeylerde olabilir yada günü birlik işler yapanlar varsa elektrikçi olur falan şu bu
Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: özellikle tarla mı tam anlamadım? broşür dağıtma vs gibi şeylerde olabilir yada günü birlik işler yapanlar varsa elektrikçi olur falan şu bu Genişletmek için tıkla ... Özellikle tarla değilde yani küçük çocuk için tarla en iyisi diye düşündüm onun haricinde başka bir yere almazlar diye diyorum
DarkredBlue61' Alıntı: özellikle tarla mı tam anlamadım? broşür dağıtma vs gibi şeylerde olabilir yada günü birlik işler yapanlar varsa elektrikçi olur falan şu bu Genişletmek için tıkla ... Özellikle tarla değilde yani küçük çocuk için tarla en iyisi diye düşündüm onun haricinde başka bir yere almazlar diye diyorum
DarkredBlue61 Üye Afatihh' Alıntı: Özellikle tarla değilde yani küçük çocuk için tarla en iyisi diye düşündüm onun haricinde başka bir yere almazlar diye diyorum Genişletmek için tıkla ... Denetim vs Yoksa Olabilir Bence. Baba Mesleği Filan Yokmu Onun Yanında yada Benzer Meslekte Filan Bişeyde Çalışamaz Mısın
Afatihh' Alıntı: Özellikle tarla değilde yani küçük çocuk için tarla en iyisi diye düşündüm onun haricinde başka bir yere almazlar diye diyorum Genişletmek için tıkla ... Denetim vs Yoksa Olabilir Bence. Baba Mesleği Filan Yokmu Onun Yanında yada Benzer Meslekte Filan Bişeyde Çalışamaz Mısın
Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: Denetim vs Yoksa Olabilir Bence. Baba Mesleği Filan Yokmu Onun Yanında yada Benzer Meslekte Filan Bişeyde Çalışamaz Mısın Genişletmek için tıkla ... Yok
DarkredBlue61' Alıntı: Denetim vs Yoksa Olabilir Bence. Baba Mesleği Filan Yokmu Onun Yanında yada Benzer Meslekte Filan Bişeyde Çalışamaz Mısın Genişletmek için tıkla ... Yok