Sakar Sihirbaz Faciaya Yol Açıyordu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Sakar Sihirbaz Faciaya Yol Açıyordu


İllüziyonistin ispirtolu şişiyle yaptığı ateşli gösteri öldürüyordu. Antalya'nın Side ilçesinde bulunan 12 Temmuz'da yaşanan olayda faciadan dönüldü.

Gösteri sırasında meşaleyle alev püskürtmeye çalışan ilizyonist şişenin içinde bulunan ispirtonun patlaması sonucu aralarında Polonyalı turistlerinde bulunduğu 14 kişinin yanarak yaralanmasına neden oldu. Amatör kameraya yansıyan kaza anı dehşeti gözler önüne serdi.

Alevler arasında kalan ve çoğunluğu çocuk olan seyirciler ölümden döndü. Kazada bacağı yanan kızını havuza atan anne Cemile Bükülmezbaş yaşananları şöyle anlattı; "Tatile gittiğimizin ilk günüydü, animasyon şefi olduğunu söyleyen bir bayan yanımıza geldi. Çocuklarınızı göndeririseniz mini club yapacağız, müziği duyunca gönderin dedi. Müzik başlayınca çocuklarımız gitti. Sahnede meşaleler yanmaya devam ederken arkadaşı bir şişe getirdi. Şişe, ne olduğunu anlamadığız bir anda patladı" dedi.

Anne dehşet anını anlatırken şöyle konuştu:

"Ön sırada oturan bütün çocukların kafası, benim kızımın bacağı alev aldı. Çocuğumu aldığım gibi hemen havuza attım. Daha sonra taksiyle hastaneye götürdük. O anda çok kortuk, hiç kimse yardıma gelmedi. Kimse geçmiş olsun demedi. Aralarında Polonyalı turistlerinde olduğu 13 çocuk yandı" şeklinde konuştu.

Kazada yaralanan tek Türk olan 8 yaşındaki Tutku Alime Bükülmezbaş'ın annesi Cemile Bükülmezbaş, otel yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Tatilleri zehir olan aile, "Suçumuz Türk olmak mı" dedi..


 


qurbuz

qurbuz

Üye
tsk
 
keremerson

keremerson

Üye
Madem sihirbazsın, tehlikeli işlerle uğraşıyosun, çok dikkatli olmasın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt