paradox07 Üye Peocawe' Alıntı: Seni bir yil sonra görürüm ben Genişletmek için tıkla ... aynen seneye müslüm gürses ten son pişmanlığı hediye ederiz artık
Peocawe' Alıntı: Seni bir yil sonra görürüm ben Genişletmek için tıkla ... aynen seneye müslüm gürses ten son pişmanlığı hediye ederiz artık
MaxiHan Üye DDorlion' Alıntı: Dostum Ben Sıkıldım Artık Ufaktan Tıraş İşinden Bence Çıkmaması Daha İyi Biraz Daha Bırak Sen Çıkma Uğraşını Genişletmek için tıkla ... Aynen sıkıyor insanı bir müddet sonra
DDorlion' Alıntı: Dostum Ben Sıkıldım Artık Ufaktan Tıraş İşinden Bence Çıkmaması Daha İyi Biraz Daha Bırak Sen Çıkma Uğraşını Genişletmek için tıkla ... Aynen sıkıyor insanı bir müddet sonra
foreverthe Üye Kardeşim sakalları sadece jilet yoluyla bir bakıma kalınlaştırabilirsin. Daha sonra diken diken olması için yaşının artması lazım Yani dahada olgunlaşman. Erkeklerde daha çok askerden sonra oluyor bu olay, hele ki bıyıklar
Kardeşim sakalları sadece jilet yoluyla bir bakıma kalınlaştırabilirsin. Daha sonra diken diken olması için yaşının artması lazım Yani dahada olgunlaşman. Erkeklerde daha çok askerden sonra oluyor bu olay, hele ki bıyıklar