Şaka Şaka!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şaka Şaka!


“Rakibi geçmeye çalışırken topu kaybettim. Bir taraftar tepki gösterdi. Ben de formayı teklif edip, ona fırsat verdim. Ama kullanmadı! Benimkisi espriden ibaretti. Tribün olumlu olduğu kadar, olumsuz da tepki gösterebilir. Biz büyük takımın, büyük oyuncularıyız...”
Beşiktaş’ın Sivasspor karşısında aldığı galibiyet kadar, Ricardo Quaresma ile bir taraftarın diyaloğu yankı uyandırdı... Maçın ikinci yarısında yaptığı top kaybı sonrasında bir Beşiktaşlı, “Biraz oyna Quaresma” diye bağırdı. Portekizli ise formasını çıkarıyormuş gibi yapıp, taraftarı sahaya çağırdı. Q7, Fiyapı İnönü Stadı’nda yaşananları anlattı. Uzatmaya gerek yok, söz Ricardo Quaresma’da....

‘HİLBERT’İ YALNIZ BIRAKTIM’


“Rakibi geçmeye çalışırken topu kaybettim. Yakın mesafeden bir taraftar tepki gösterdi. Ben de formamı kendisine teklif edip, oynaması için fırsat verdim! Hareketim espriden ibaretti. Taraftar olumlu, olumsuz tepki gösterir. Herkesi çok seviyorum ve Beşiktaş’ta olduğum için mutluyum. Bizlerden büyük işler beklenmesi doğal. Büyük bir kulübün büyük futbolcularıyız. Normal oyunumuzu ortaya koyamadık. Bunun çok nedeni var. Bahane yok, çalışacağız ve kazanacağız. Derbide Hilbert’i yalnız bıraktığım doğru. Ama Sivas maçında onu hiç yalnız bırakmadım. Hilbert yalnız bırakmaya gelmiyor, hata yapıyor! İşin şakası da bir yana çok haklıydı. Daha iyi olacağım...”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt