rx_bjk Üye benim tele yükledim ekranda simgesi gözüküyor ama tıklayınca giriyor gibi oluyor ama girmiyor bi yardımcı olsan telimn95 8gb)
benim tele yükledim ekranda simgesi gözüküyor ama tıklayınca giriyor gibi oluyor ama girmiyor bi yardımcı olsan telimn95 8gb)
>>OnurBaba<< Üye N81 de hafıza kartına attım çalışmadı sonra dediğiniz gibi telefon hafızasına attım çalıştı.Olumsuz bir yanı var oda ingilizce olması yoksa güzel bir program,emeğine sağlık...
N81 de hafıza kartına attım çalışmadı sonra dediğiniz gibi telefon hafızasına attım çalıştı.Olumsuz bir yanı var oda ingilizce olması yoksa güzel bir program,emeğine sağlık...
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi magnumboy' Alıntı: e71 de denedim ekran ufacıcık görünüyor geniş nasıl yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... sanırım ekran boyutlarından kaynaklanıyor değişik boyutta olanı bulmak lazım
magnumboy' Alıntı: e71 de denedim ekran ufacıcık görünüyor geniş nasıl yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... sanırım ekran boyutlarından kaynaklanıyor değişik boyutta olanı bulmak lazım
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi sersery_asik' Alıntı: n73 de calısmıyorrr.. Genişletmek için tıkla ... python ve flashlite 3 yüklümü telefonda
sersery_asik' Alıntı: n73 de calısmıyorrr.. Genişletmek için tıkla ... python ve flashlite 3 yüklümü telefonda