Jerkez38
Üye
benden şiir çıkmazYAW arkadaşlar ben şiir köşesi açtımdı, muhabbet üniversite yarışına döndü. Yok mu aranızda bi şiir patlatacak, hadi hadii zeki kişilersiniz siz ...![]()

benden şiir çıkmazYAW arkadaşlar ben şiir köşesi açtımdı, muhabbet üniversite yarışına döndü. Yok mu aranızda bi şiir patlatacak, hadi hadii zeki kişilersiniz siz ...![]()

benden kafiye çıkar xdYAW arkadaşlar ben şiir köşesi açtımdı, muhabbet üniversite yarışına döndü. Yok mu aranızda bi şiir patlatacak, hadi hadii zeki kişilersiniz siz ...![]()
sağol görüşmez üzerecümleyen hayırlı geceler ben ufaktan ufaktan kaçayımyarın görüşmek üzere selametle kalın
![]()

tanıştığıma memnun oldum Buraksağol görüşmez üzere![]()
çok fazla tanışmış olmasakta 
Bnde memnun oldum. Her ne kadar adını bilmesemde ( telefondan giriyorum haliylen adını göremiyorumtanıştığıma memnun oldum Burakçok fazla tanışmış olmasakta
![]()
)adım fatihBnde memnun oldum. Her ne kadar adını bilmesemde ( telefondan giriyorum haliylen adını göremiyorum)

sayın rakiplerimbende sayısalım
![]()
bnde sayısalım ama üniyi kazandım ama bu sene gıcıklıqına girecem sizlere kıllık için
sabah erken kalkan sınava giriyor zaten 
liselilerin mekanibende sayisalim beyler.
![]()

Vay be tüm tanıdıklar liseli ve sayısal çıktı sayın rakiplerim.Sınav sonucunuzu buraya yazarız konuyu güncel tutun
![]()
![]()

mantıklı 
katlettiniz elemanın konusunu valla.![]()

"yi" redif. "le" tam uyak.Şiirde ayrıca sıfat + zamir mevcutturÜniverste sınavına hazırlanıyorumda
![]()
BendensinizBende öyle kardeşim ama sayısalım, başarılar dilerim bu sene için.