serinaga
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mikemmelsin adamım, GÜZEELL !ne ayfon ne samsung ne de haticebenim gönlüm sendedir sende.canım ciğerim N8 im.Ben seni pek cok severim
Mikemmelsin adamım, GÜZEELL !
hocam notun 80ALIN Bİ TANE DE BENDEN;Usandık annayı bekleyi bekleyiherkes telefonunu hackleyişimdi de bekliyoruz belleyiacaba nokıa neyi bekleyi -ssuu18-
ALIN Bİ TANE DE BENDEN;
Usandık annayı bekleyi bekleyi
herkes telefonunu hackleyi
şimdi de bekliyoruz belleyi
acaba nokıa neyi bekleyi
-ssuu18-
hocam notun 80şiiri incelersek : a–a–a–a şeklinde. "leyi" REDİF. "i" yarım uyak
anna anna dediler
basimizin etini yediler
belle tarihi vermeyip
umidimizi kestileer
tema:ümitsizlik
uyak duzeni:aaxa
-ler redif, -di tam kafiye
Hop hop kendi şiirinizi incelemek yasaktıranna anna dedilerbasimizin etini yedilerbelle tarihi vermeyipumidimizi kestileertema:ümitsizlikuyak duzeni:aaxa-ler redif, -di tam kafiye
Ben mimar olarakedebiyatcilari bekliyoruzbir edebiyatci olarak favori sayfam artik
bende oyle demisim ustaHop hop kendi şiirinizi incelemek yasaktırhoca benim burda. Ayrıca "ler" REDİF. di diye redif yoktur. notun : şiire 85 incelemeye 0 ----------Eklendi @ 22:17:33 ---------- Yazıldı @ 22:16:47 ---------- Ben mimar olarak
"–ler" redif tamam.. "–di" orada kafiye oluşturmaz.bende oyle demisim ustabdah oku istersen ler redif di tam kafiye o kurali bilmyodum kardesm pardn =)
Walla konu nerelerden döndü de nerelere gittiydi, çekip çekip çıkardım. Bakalım şimdi nereye koşuyor ... Şimdi bunu şiirleştirelimKonu başlığını değiştirip; "Ayrıntılı Türkçe Dersi Verilir(Kafiye ve Redif Bilgisi)" yapsanız konu hit yapar tahminimce
ne polemiği yavNokia gitti gümbürtüyeGelmez artık cümbüşe Ben geçtim samsungaDarısı hepinizin başına ( bir anda bu kadar geliyor bide saatin etkisi eee bide markaları göz önünde tutup polemik çıkarmayın öylesine yazılmış bir 4lük )
İşte budur yadünya hayatı sanma boşakurallara uyarsan varırsın hoşasymbianı bırakıp adroide alıncasanırsın geçtim uçuşaOzan(arkadaşlar aslında ben symbiandan memnunum ama kafiyeyi tuturmak amaçlı bişeylerden feragat etmem lazımdı haydi hayırlısı ) o zman mahlasımı da belirteyim Ozan(halk şairi) =)
l[/COLOR]İşte budur yaşiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–a" REDİF. "–oş" tam uyak. Son iki satırda "–a" REDİF. Kafiye yok. Not : 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?