Şair-i Şehri SYMBIAN^3

wratH!

Üye
beyler ben de sayısalım temmuzda görüşürüz

spartuas

Üye
Inş. Dun dershanede yapilan lys sinavinda dershanede 3. Oldum. Subelerde 5. Olmusum. Sinifda 1. Oldum. 470 puanla

Tepkiler: Jerkez38

Jerkez38

Üye
Beyler bi grup kuralım Ygs-Lys Madurları diye, orda muhabbet olur

----------Eklendi @ 11:54:27 ---------- Yazıldı @ 11:51:45 ----------

usta sen biliyosun bu işi

----------Eklendi @ 11:56:45 ---------- Yazıldı @ 11:54:27 ----------

orçun sendemi V hayranısın

kraldost

Üye
Benim onu aslında sevmeme herkes şaşırmıstı. AMA ben onun uğruna semtimdeki tüm insanlarla amansız bir çarpışma içine girmiştim. Neden mi ? Çünkü aşıktım ya da çok alışmıştım. Onsuz yapamıyor deliriyordum.Semtte nereye baksam hep düşmanım olmuştu. 6ay kadar onunla birlikteydik. Adı ise Nokia n8 idi.

Tepkiler: serinaga

Jerkez38

Üye
çok ağır geldi be

mcnpl4

Üye
benim.arkadas cevremde akilli telefon kullanan cok.az nedense gecen sinifta kiz 5mp lik telefonumu gordu o-h-a dedibi anda kanka olduk kizla: n8 i gorse nolurdu kimbilir

Tepkiler: serinaga ve Jerkez38

Jerkez38

Üye
benim.arkadas cevremde akilli telefon kullanan cok.az nedense gecen sinifta kiz 5mp lik telefonumu gordu o-h-a dedibi anda kanka olduk kizla: n8 i gorse nolurdu kimbilir
5mp de kankaysa, 12mp'de ne olur bilmem artık

Konu nereden nereye gelmiş ya bari başlığı değiştirin

.eRCaN.

Üye

N8 candır.

Sloganı boşuna mı "Peki siz onunla ne yapacaksınız?" oldu bu telefonun. Adamlar bir şeyler biliyor ki böyle diyor

mcnpl4

Üye
n8 i izdivac islerinde kullanmamak.lazim ama

.eRCaN.

Üye
n8 i izdivac islerinde kullanmamak.lazim ama

Çamaşır yıkayamadığını eleştirmek yerine izdivaç işlerinde kullanmayı tercih ederim. En azından biraz daha mantıklı geliyor insana

(Not: Kimi telefondan beklenmedik özellikler istiyor da. Onlara ithafen yazdım )

mcnpl4

Üye
benim n8 pek kiz tavlayamiyodu be kucuk kavgalarda ise yariyodu ama daş gibi masallah

Uruloki

Üye
@mcpaa android bölümü sarmadı mı panpa

mcnpl4

Üye
yok sarmadi kovuyon mu

Uruloki

Üye
nihahahahaha çık la burdan bırakmıcaktın symbianı nihahahahaha

mcnpl4

Üye
simdi gidiyorum wp de bulusuruz artik