Sailboat Championship 1.51 Gerçekçi Grafiklere Sahip Yelken Şampiyon Oyunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Sailboat Championship 1.51 Gerçekçi Grafiklere Sahip Yelken Şampiyon Oyunu!
Sailboat Championship 1.51

Google Trans. Çev.

Daha önce hiç olmadığı gibi bir deneyim Yarış!

Sınırlı bir süre için $ 1.99 Özel tanıtım fiyatı!

Biz daha önce hiç böyle bir deniz yarış deneyimi katılmaya davet zevk var! Size bir acemi veya usta gemici ise farketmez - Yelkenli Şampiyonası bulabileceğiniz en iyi yelken oyunudur!
Bilgisayar kontrollü rakiplere karşı yarışlara ve hızlı tempolu yarış heyecan katılın, yükseltme ve kilidini yeni tekneler, tam şaşırtıcı ve aksiyon dolu kurslar ve tüm oyun içi kupa ve altın ödül toplamak! Cihazınız için benzersiz bir oyun ile sadece gerçek ve addicting yelken simülasyonu - Yelkenli Şampiyonası nihai ustası ol.
Yelkenli Şampiyonası gerçekçi yaşam gibi su efektleri oluşturmak için gelişmiş shader kullanır. Ayrıca sadece Samsung Galaxy S3 için optimize edilmiş ve daha grafik bilgilerini artırmak, karmaşık speküler yansımalarını sunmaktadır ediyor.

"Su parıldıyor iyi kullanmak için cihazınızın donanım koyarak, gerçekçi akar." - Android Polis
"Gerçekçi su, inanılmaz derecede ayrıntılı dokular ve pırıltılı yansımaları hareket arasında, ekran kapalı gözlerini almak istemeyeceksiniz ..." - Android PIT
"Su, ışık yansıması, derinlik hissi ve akış, çok gerçekçi." - Android Boru
"Yelkenli Şampiyonası mükemmel Android oyun ile su üzerinde olmanın temellerini evlenir." - Android Merkez
"Yoluyla gelen yelken hissediyorum yapmak bazı iyi inşa edilmiş, etkili kontroller Paketlerine ..." - Appolicious

[video=youtube;SBMjGqQslwo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SBMjGqQslwo[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümü2.3.3 ve üzeri
Mevcut sürüm
1.51
Boyut29 MB
Market Fiyatı$2.06

Premium Hızında İndir Tıkla (Yüklenecek...)

• Beğen
Tepkiler: osmanayman

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler :) yalnız mobil ile indiremiyorum mediafire'dan adfly'dan dolayı

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Adfly reklamdan sonra link bozuk çıkıyor.Yeni linki bekliyorum teşekkürler!

blacktalon

blacktalon

Üye
eline sağlık adfly sorunu operada oluyor süresi dolmuyor operade başka tarayıcıda sorun olmaz

tarxhn

tarxhn

Üye
saolasın

osmanayman

osmanayman

Üye
Infinite Dreams oyunlarını hep beğenmişimdir... Paylaşım için teşekkürler...:oke:

-sunrise-

-sunrise-

Üye
cok cok tesekkurler evet k rally diye oyunu vardi keske android icinde olsaydi :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
cok cok tesekkurler evet k rally diye oyunu vardi keske android icinde olsaydi :)
rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

Infinite Dreams oyunlarını hep beğenmişimdir... Paylaşım için teşekkürler...:oke:
Rica ederim

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

eline sağlık adfly sorunu operada oluyor süresi dolmuyor operade başka tarayıcıda sorun olmaz
sağol kardeşim...

- - - Eklendi - - -

Adfly reklamdan sonra link bozuk çıkıyor.Yeni linki bekliyorum teşekkürler!
adfly de bozukluk yok kontrol ettim,uc browser kullan

- - - Eklendi - - -

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler :) yalnız mobil ile indiremiyorum mediafire'dan adfly'dan dolayı
rica ederim,uc browser kullan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt