Sahur internet Paketine dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Sahur internet Paketine dikkat
Arkadaşlar 1hafta önce filan sahur paketi yaptım. 2gb bittiği için yeni net paketi almaya karar verdim.istek yolladığım da şu mesajı alıyorum.

Saat kisitli internet paketiniz bulunmaktadir, mevcut paketinizin suresi bittikten sonra yeni paket alabilirsiniz.

Ben kendi paramla şimdi net paketi alamıyor muyum? Net paketsiz mi gezcem Ramazan bitene kadar?

- - - Eklendi - - -

Bilen bi arkadaştan bekliyorum nasıl paket yapabilirim

Sniper2023x

Üye
Iptal Sahur yaz 2222e göndermeyi dene yada İptal Sahur dene bi:)

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Madem 2GB kullanım hakkını bitirdin ve yeni net paketi alıcaksın hemen IPTAL SAHUR yazıp 2222 ye gönder yoluna devam et :good:

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama iptal ettirdim :) aynı mesaj :( Saat kisitli internet paketiniz bulunmaktadir, mevcut paketinizin suresi bittikten sonra yeni paket alabilirsiniz.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Teşekkür ederim ama iptal ettirdim :) aynı mesaj :( Saat kisitli internet paketiniz bulunmaktadir, mevcut paketinizin suresi bittikten sonra yeni paket alabilirsiniz.

Birde müşteri hizmetlerini ara derim hattındaki sorunu ordan daha ayrıtılı görüp çözerler.Arama başı zaten 40krş gibi bişey istediğin kadar konuş.İnşAllah hattındaki sorun düzelir.

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim :) müşteri hizmetleri ayarladı:) konu kilitlenebilir teşekkürler

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bıktım Turkcellin bir şeyi yaparken bir şeyi yıkmasından :)
Neyseki uğraştırıcı da olsa hallediliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt