Sahte Mail ile e-mailiniz hacklenmesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Sahte Mail ile e-mailiniz hacklenmesin

Son zamanlarda çoğu kişiye Hesaplarinizin Kullanimda Oldugunu Onaylamazsaniz Hesaplariniz Kapatilacaktir!‏ başlığıyla mesaj geliyor..Bu tip mesajlara kanmayın..sizi bi siteye yönlendiriyor,ardından e-mail ve şifrenizi girmenizi istiyor..Böylece hackleniyorsunuz

Gelen Mail

Windows Live Hotmail kullanicisi hesabiniz kullanimda deilse uzerinde yanlis islemler yapildigindan dolayi bu ve ikinci adresinizi kapatmamiz gerekmektedir . Eger hesabi kullaniyorsaniz lutfen asagidaki linkden aktifleyiniz . Eger 48 saat icinde aktiflemezseniz bu hesap kapanacaktir . Lutfen isleminizi asagidaki adresten gerceklestirebiliriniz ; Ustteki Baglanti Calismiyorsa Lutfen Isleminizi Asagidaki Adresden Gerceklestiriniz ; Adresinden isleminizi gerceklestirebilirsiniz Saygılarımızla, Windows Live Hotmail Ekibi

Yönlendirilen site

Gelen Mail Adresi

[email protected]

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yemiyoruz zaten:)
Teşekkürler..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Uyarı İçin Sağol..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu numarayı yedirmek işe yarayabiliyor ama. Kız arkadaşınızın e-postasını görmek size bazı açılımlar yaptırtabiliyor :pro:
Ama yasadışı elbette! Sakın yapmayın. Gençlik hatalarına düşmeyin...

iremm

iremm

Üye
şaşıracaksınız ama bana geldi :Dyemedim tabi şu sonda verilen sallama adres varya onu yapamamıştı gerçi iyi sllamıştı ama yemedim :ehe (şimdi ki aklım olsaydı o mail adresine şifre mifre deilde incitici hatta baya bi kırıcı :ehe bi kaç bişi yazıp gönderirdim ama neysss... şaka tabiki :ehe göndermezdim yinede :utan22: )

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca Hayatımda bu kadar yazım hatası görmedim

Windows Live Hotmail kullanicisi hesabiniz kullanimda deilse uzerinde yanlis islemler yapildigindan dolayi bu ve ikinci adresinizi kapatmamiz gerekmektedir . Eger hesabi kullaniyorsaniz lutfen asagidaki linkden aktifleyiniz . Eger 48 saat icinde aktiflemezseniz bu hesap kapanacaktir . Lutfen isleminizi asagidaki adresten gerceklestirebiliriniz ; Ustteki Baglanti Calismiyorsa Lutfen Isleminizi Asagidaki Adresden Gerceklestiriniz ; Adresinden isleminizi gerceklestirebilirsiniz Saygılarımızla, Windows Live Hotmail Ekibi

aynı şekilde sitede de böyle..Değerli Müşterilerimiz yerine > Deerli Müşterilerimiz gibi..

iremm

iremm

Üye
Ayrıca Hayatımda bu kadar yazım hatası görmedim

aynı şekilde sitede de böyle..Değerli Müşterilerimiz yerine > Deerli Müşterilerimiz gibi..

haklısın brz dikkatle bu tür numaraları yemeyebiliriz bana gelen mail gayet ciddiydi ama hata falan yoktu sadece şu sondaki mail :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt