Sahte albay yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Sahte albay yakalandı


[h=2]Kendini kurmay albay olarak tanıtan 46 yaşındaki A.H. yakalandı.[/h]
Sosyal paylaşım sitelerinde kadın adı kullanarak profil oluşturan A.H., çeşitli illerde kendisiyle bağlantı kuran kadınları, profilini kullandığı kişinin yakını ve kurmay olduğunu söyleyerek kandırdı.


[h=4]PARALARINI ALIP DOLANDIRDI[/h]Interpol operasyon bölümünde üst düzey askeri personel olduğunu belirten, çok da zengin olduğunu anlatan A.H., pek çok ile buluşup yüzyüze de görüştü. Şüpheli, gezip dolaştığı kadınları gizli görevde olduğunu, bankadan para çekmesinin mümkün olmadığını söyleyip inandırdı, onların paralarını alarak dolandırdı. Aynı senaryoyu Balıkesir’de de sahneye koyan sahte A.H., polisin gerçekleştirdiği operasyonla 6 Eylül Mahallesi Kızılay Caddesi’nde yakalandı.


[h=4]60 BİN LİRASINI DOLANDIRDI[/h]İnternet üzerinden yapılan takipte, A.H.’nin Balıkesir’deki bir kadının 60 bin lirasını dolandırdığını öğrenen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, geçen 24 Kasım Perşembe günü A.H.’nin Balıkesir’in 6 Eylül Mahallesi Kızılay Caddesi’nde bir kadınla buluşacağını saptadı. bir işyerinden alışveriş yapıp çıktıktan sonra ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. A.H.’nin kaldığı evde yapılan aramada üniforması ele geçirildi.


[h=4]20 SUÇ KAYDI BULUNUYOR[/h]Polisteki sorgulanmasından sonra adliyeye sevk edilen sahte yarbay, ’Özel işaret ve kıyafetlerin usulsüz kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı. Polis A.H.’nin hırsızlıktan 11, dolandırıcıktan 20 suç kaydının bulunduğunu açıkladı.

KAYNAK:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
496
x-scarface
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
467
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
417
Haydar


Üst Alt