• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Sahra dizisi jenerik müziğini arıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Sahra dizisi jenerik müziğini arıyorum..
Yaklaşık 5 yıl kadar önce vizyona girmiş kaliteli bir diziydi.Başrolünde Arzum Onan(SAHRA) oynamıştı.Dün bügün dizinin jenerik müziği aklıma geldi ama bulamadım bir türlü(Valla bende hep zor şeyler istiyorum ama:D)

Burdaki müzik video kaliteli olsa indirip çıkartacagım sesini ama 3GP video koymuş KanalD:vur

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama ne yazıkki bunlar değil,başlangıçta çalan müzik.Jenerik müziğini arıyorum

haltie

haltie

Üye

bu videodaki müzikmi jeneriği bulmak zor diziyede pek izlemedim müzik buysa buuda bulabilirim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ederim.N eyapalım bulunmazsa

Şurdaki linkteki müzik

chaeok

Üye
ben de sahra dizi jenerik muzigi indirmek istiyorum ama verdiginiz linke tikladigimda sayfa aciliyor sonra download basdigimdsa share desktop yukleniyor

haltie

haltie

Üye
bu linkteki şimdi indir butonunu kullanın

Üst Alt