Sahibinden Tertemiz Orjinal Nokia 5130XpressMusic Tam Kutu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Sahibinden Tertemiz Orjinal Nokia 5130XpressMusic Tam Kutu
Ürün orjinal sorunsuz iphone telefonlar ile farkını ödeyerek takas yapabilirim.

Ürünün Özelliklerini saymaya gerek yok , verdiğiniz parayı kesinlikle hakeden bir Üründür.Özellikle müzik performansı çok iyidir.Müzik sesinin bozulmadan orjinal gelmesi açısından çok çok başarılı bir ürün.İnternette daha ayrıntılı bilgi bulmanız mümkündür.

Ürünün faturası kayıptır.Ürün aslında 2 yıl önce alındı ancak asıl cihaz 4 defa arızalandığı için bu cihaz 6-7 ay önce yeni gönderildi ve hiçbir şekilde tamir görmedi. Ürün sıfırdan tamamen farksızdır.Memnun kalmadığınız taktirde 3 gün içinde sorgusuz geri alacağım.
Ürünün yanında 2 adet orjinal batarya + 1 adet 2 aylık orjinal kulaklık (sıfırı 50 tl civarı) + 1 adet orjinal usb + 1 adet orjinal 2 mt kablolu şarz aleti + 2 gb orjinal hafıza kartı + 1 adet orjinal microSD adapter hediyemdir.Üründe küçükte olsa pazarlık payı vardır.Ürünü Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim . İstanbul içi elden ilk tercihimdir.İstanbul içi olanlar ürünü almadan önce inleyebilirler. fiyat 170 TL

Ürün resimler ;

esqalsiz

esqalsiz

Üye
fiyat çok değil mi kardeş hayırlı satırlar

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
bence çok yerinde bir fiyat zaten cihaz 7 aylık falan. ayrıca yanında tamamı orjinal yepyeni hediyeler var.ayrıca pazarlık payıda koydum yani 160 a falan satıyorum aslında ;)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
inşallah satılır kardeşim hayırlı satışlar

william75

william75

Üye
umarım satarsın... bu devirde nokia satmak biraz zor...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :) bence işinizi bildikten sonra ( tabi yalan söylemeden ) satmaya çalışınca satması çokta zor değil :) şimdiden 2 alıcı buldum görüşüyorum . Bu arada iphone 3 arıyorum 8 veya 16 gb fark etmez yeterki sorunsuz olsun . eğer sizde yada tanıdığınızda varsa iletişime geçerseniz sevinirim :)

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
cihaz satılmıştır . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt