Sahibinden sıfır ayarında galaxy s ankara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Sahibinden sıfır ayarında galaxy s ankara
İlandan Kalkmıştır.

cehili

cehili

Üye
Yurt dışı pasaportlu olması sorun çıkarır mı ?
Aslında wave düşünüyorum ama galaxys de olabilir.
Fiyat da en son kaça bırakırsın?
Elimde nokia 5800 xm var ve daha 9 ay garantisi var.Bunla beraber üstüne para da verebilirim

aşkım34

Üye
:0p

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışı pasaportlu olması sorun çıkarır mı ?
Aslında wave düşünüyorum ama galaxys de olabilir.
Fiyat da en son kaça bırakırsın?
Elimde nokia 5800 xm var ve daha 9 ay garantisi var.Bunla beraber üstüne para da verebilirim
Valla en sağlamı yurtdışı pasaport kayıtlı olmasıdır.Kaldı ki 15-20 Tl'ye imei klonlıyorlar.Ama ben sağlam olsun diye pasaport kayıtlı olandan almıştım o da eksradan 100 Tl'ye yapılıyor.Birde imei numarası sorgulandığında cihazın marka ve modeli görünmektedir.Yani hiçbir sorun yoktur.Bende takas konusunda wave serisini düşünüyordum.Eğer elinizdeki telefonu satıpda üzerine para koyma fırsatınız olursa anlaşabiliriz.Bu arada fiyatı da güncelledim.

cehili

cehili

Üye
Telefonda türkçe dil var değil mi ?
Bu navigasyon ve gps çalışıyor mu ?

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada garanti kapsamında mı telefon arkadaşım ? Öyleyse hangi garanti kapsamında kvk-telpa vs ?

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Telefon İngiltere çıkışlıdır.1 Yıl uluslararası garanti olayı var fakat ben buradaki telpa,kvk vb.distiribütörlerin sorun çıkarmayacağını sanmıyorum.Bu yüzden garanti olayını askıya alabilirsin.Kaldı ki garanti sadece üretim hatalarını kapsar.Sen telefonu yere düşür çatlat ekranı garanti bedavadan yapsın.Yok böyle bişey!Avrupa sürümü olduğundan zaten Türkçedir.Yanında 20 küsür daha dil seçeneği vardır.GPS'e falan hiç bakmadım.Kullanmadık o kadar.Kaldı ki böyle bir telefon GPS'siz olur mu?

cehili

cehili

Üye
Garanti yok diyorsun o zaman sağol arkadaşım ne olur ne olmaz garanti olsun isterim belli olmaz çünkü. GPs ve navigasyon var elbet ama yurtdışı pasaportlu dediğin için çalışıyor mu diye merak ettim. Sana iyi satışlar. Fiyat da indirim olursa belki ilgilenirim ama garantisiz bir telefona 900 tl vermeyi şuan pek düşünmüyorum. Kolay Gelsin.

aşkım34

Üye
aynen çok doğru verilmez 900 tl

kakk

kakk

Üye
wave 2 var bende. ne kadar istiyosun üste?

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Garanti yok diyorsun o zaman sağol arkadaşım ne olur ne olmaz garanti olsun isterim belli olmaz çünkü. GPs ve navigasyon var elbet ama yurtdışı pasaportlu dediğin için çalışıyor mu diye merak ettim. Sana iyi satışlar. Fiyat da indirim olursa belki ilgilenirim ama garantisiz bir telefona 900 tl vermeyi şuan pek düşünmüyorum. Kolay Gelsin.
GPS ve Navigasyon tüm dünya için geçerlidir.Türkiye haritasını yüklemeye bakar.Bu arada eğer Androidden tam verim alman gerekirse cihazına pekçok şey yüklemen gerekir ve bunlarda cihazı garanti dışı bırakır(root yapma ve custom rom vb.benim araştırıp bulduğum bunlar)Bu yüzden garantiye fazla takılmamak lazım.Ne de olsa cihazı düşürdüğümüzde garanti kullanıcı hatalarını bedavadan yapmıyor di mi?:ehe

aynen çok doğru verilmez 900 tl
Walla o zaman sana sıfır garantiliyi 1400 civarına almak ya da benimki gibi olanına 1200'e el sıkışmaya çalışmak kalır.Bak üstte arkadaşa da bir açıklama yaptım biraz da internetten Androidi araştırırsanız garanti olayının geçerliliğini daha iyi kavrarsınız.

wave 2 var bende. ne kadar istiyosun üste?
Kardeş profilinde Giresundan olduğun yazıyor.Keşke aynı şehirde olabilseydik sen de ben de içimize sine sine takas yapardık.

kakk

kakk

Üye
kardeş ben senden önce onu düşündüm. takas elden yapılcak. ben telefonu arkadaşıma göndercem ankaraya onla elden tapılcak takas. fiyat verirsen sevinirim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt