Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibinden get ürün nasıl iade edilir?
Sponsorlu Bağlantılar
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
Sahibinden get ürün nasıl iade edilir?
Sahibinden.com dan işlemci aldım istediğim gibi gelmedi eve geldm açtım istediğim gibi değilmiş nasıl iade edebilirim? hangi işlemcileri yapmam gerekiyor?
.SeRDaR.
Üye
yazdıklarından anladığım kadarıyla işlemci aldın ve beğenmedin aldığın şahısın yada mağazanın telefonu vardır. yoksada sahibinden.coma girip aldığın kişiye mesaj at yada telefonunu ara.
yazdıklarından anladığım kadarıyla işlemci aldın ve beğenmedin aldığın şahısın yada mağazanın telefonu vardır. yoksada sahibinden.coma girip aldığın kişiye mesaj at yada telefonunu ara.
tamam ama sahibinden sitesi üzerinden geri göndermek istiyorum nasıl yapıcam siteden hangi işlemcileri yapcam.Beğenmedim değiil pini üzerinde işlemci geldi ben pini anakartta olandan alacaktım belirtilmemiş ilanda.
.SeRDaR.
Üye
bu sonuçta her ilana açık bir site normal bir site değil nasıl geri göndermeyi düşünüyorsun. ? rastgele mi aldın hiç kimseyle irtibata geçmedin mi onu diyorum sana anladın umarım. ?
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
kardeşim bak get üründe 3 gün içinde iade ediliyor diye biliyorum.satıcı ile konustuk tabi ama bana bahsetmedi ilanda farklı yazıyordu yani anlayacagın ilandaki ürün gelmedi nasıl iade edebilirim diyorm
>Pessimistic.
Üye
adamda sana telefonla ara görüş diyor aksakallı dede adres vermez sana ara belki ürünü alıp bakiyeni geri yüklerler
pentagram_34
Üye
Eline ulaşıp,görüp ve test ettikten sonra ödeme onayı vermen lazımdı zaten "get"in manası da o.
L-LumieRe
Üye
sahibinden.com a
ilanda bulunan ürünün gelmediğini ve iade etmek istediğini yazıyorsun ve
sistemde ürün geri iade işlemi başlıyor sen kargoluyorsun satıcı ürünü geri alıp onay veriyor...
haa bu arada ürünü geri gönderirkenki kargo takip numarasını not al bir kenare satıcı ürünü geri yollamadı gibi bir
şey söylerse... kargo takip numarasını siteye kanıt olarak gösterip paranı alabilirsin...
çünkü kargo takip numarası üzerinden ürünü teslim alan kişinin bilgileri yazıyor...
satıcı bu durumda ürünü geri göndermedi gibi birşey diyemez
sahibinden.com a
ilanda bulunan ürünün gelmediğini ve iade etmek istediğini yazıyorsun ve
sistemde ürün geri iade işlemi başlıyor sen kargoluyorsun satıcı ürünü geri alıp onay veriyor...
haa bu arada ürünü geri gönderirkenki kargo takip numarasını not al bir kenare satıcı ürünü geri yollamadı gibi bir
şey söylerse... kargo takip numarasını siteye kanıt olarak gösterip paranı alabilirsin...
çünkü kargo takip numarası üzerinden ürünü teslim alan kişinin bilgileri yazıyor...
satıcı bu durumda ürünü geri göndermedi gibi birşey diyemez