Emre-45
Üye
Sahibindden çok çok çok temiz kutulu , aparatlı N73 Music Edition
Merhaba arkadaşlar.Telefonumun temizliğini ve özelliklerini göstermek için her açıdan fotoğrafını çektim.Fotoğraflara dikkatli bakın telefonum gerçekten çok çok temiz.Hep kılıfında kullandım.
Arkadaşlar kulaklığını 2 veya 3 kere kullandım sonra paketine koydum.USB kablosunu hiç kullanmadım zaten görünce anlarsınız.Gerçekten bu kadar temizini bulamazsınız.
Cihaz yurtiçi cihazıdır zaten kutusundanda anlarsınız.Şimdiye kadar hiçbir arıza çıkarmadı garantisi ise 1 hafta önce bitmiş bulunmakta.
Şarjı kullanıma bağlı olarak 5-6 gün gidiyor.Eğer benim gibi sürekli telefon ile konusuyorsanız 3-4 gün gidiyor.
Bu telefonun ses kalitesine hayran kalacaksınız.Zaten adından da anlaşıldığı üzere müzik telefonudur. Kamerası ise mükemmeldir..İnternetten telefonun kamerası ile çekilmiş fotoğrafları bulabilirsiniz..
Telefonumun yanında orjinal 2 GB hafıza kartını vereceğim.
Yanında vereceklerim şöyle:
-N73 Music Edition
-Orjinal Şarj Aleti
-Orjinal USB Kablosu
-Orjinal Kulaklığı
Eğer cihazım ile ilgili sorularınız var ise sürekli sitedeyim mesaj atabilirsiniz.En geç 2 saat içinde cevaplarım..
.Hepinize iyi alışverişler...
Fiyat olarak 250 TL düşünüyorum.
Arkadaşlar kulaklığını 2 veya 3 kere kullandım sonra paketine koydum.USB kablosunu hiç kullanmadım zaten görünce anlarsınız.Gerçekten bu kadar temizini bulamazsınız.
Cihaz yurtiçi cihazıdır zaten kutusundanda anlarsınız.Şimdiye kadar hiçbir arıza çıkarmadı garantisi ise 1 hafta önce bitmiş bulunmakta.
Şarjı kullanıma bağlı olarak 5-6 gün gidiyor.Eğer benim gibi sürekli telefon ile konusuyorsanız 3-4 gün gidiyor.
Bu telefonun ses kalitesine hayran kalacaksınız.Zaten adından da anlaşıldığı üzere müzik telefonudur. Kamerası ise mükemmeldir..İnternetten telefonun kamerası ile çekilmiş fotoğrafları bulabilirsiniz..
Telefonumun yanında orjinal 2 GB hafıza kartını vereceğim.
Yanında vereceklerim şöyle:
-N73 Music Edition
-Orjinal Şarj Aleti
-Orjinal USB Kablosu
-Orjinal Kulaklığı
Eğer cihazım ile ilgili sorularınız var ise sürekli sitedeyim mesaj atabilirsiniz.En geç 2 saat içinde cevaplarım..
.Hepinize iyi alışverişler...
Fiyat olarak 250 TL düşünüyorum.
.100 TL ye var.