Sahalara atılan yabancı maddeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***zWrC***

***zWrC***

Üye
    Konu Sahibi
Sahalara atılan yabancı maddeler

Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan Luis Figo, Nou Camp'ta Katalan ekibinin karşısına çıktığı ilk maçta domuz kafasıyla karşılanmıştı.

Bayern Münih'in kalecisi Oliver Kahn'ın alnına Freiburg maçında golf topu atıldı.

İspanya'da 2006'daki Atletico Madrid-Sevilla randevusunda sahaya viski şişesi fırlatıldı.

İtalya'da Milan-Inter derbisinde Milan kalecisi Dida'nın sırtına meşale isabet etmişti.

Hamburg-Köln karşılaşmasında alnına davul sopası isabet eden Alexander Laas yere yığılmıştı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma-Dinamo Kiev maçında ünlü hakem Anders Frisk'in yüzü belirsiz bir cisim nedeniyle kanlar içinde kalmıştı.

Bundesliga'da hafta sonu oynanan Hamburg-Werder Bremen maçında sahaya fırlatılan cep telefonu bataryasının hedefi Frank Baumann'dı.

90'lı yıllarda da Milano'da üst kat tribündeki taraftarlar, alt kattaki seyircilerin üzerine motosiklet atmıştı.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
:kop:

iremm

iremm

Üye
beyinsiz herifler kendilerini kaybediyolar maçta sanki takımı yenince boyu uzayacak ***** herif domuz kafası atmışlar ya artık çüşşşş

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici

POWER

POWER

Üye
motor mu :blink:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Attıramazsan attırırlar gülüm hadi beni sahaya attır :D Bunlar insan mı yaa :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:kop:
Motor atmış adamlar ya...
Yok artık yani...
Daha ötesi ne, otomobil mi süreceksin sahada adamların üstüne :kop:
Anlamadım ki o motor oraya nasıl girdi? Sahaya motorla girmek serbest mi?..
Ya da adam ayaklarım tutmuyor ağabey ben de tekerlekli sandalye niyetine bunu kullanıyorum mu dedi girerken :ehe

Yok artık ya... Yok artık yani... Yuh!..

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
motor atmışlar ya nasıl sokmuşlar o motoru:oha:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yuh Artık Ya !!

Motosiklet, Domuz Kafası Falan Bunları İçeri Nasıl Somuşlar.. :ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt