Haber Sahadan uygulamasi wp magazada

Sponsorlu Bağlantılar

huseyndurak

huseyndurak

Üye
    Konu Sahibi
Sahadan uygulamasi wp magazada

Sahadan WP8 uygulaması ile canlı sonuçlar anında cebinizde. Futbol ve Basketbolda tüm dünya liglerini
takip edin, iddaa heyecanını kesintisiz her yerde yaşayın. Maç, takım, haber ve at yarışı bildirimlerini alın.
* Canlı Sonuçlar
* Puan durumu ve Fikstür
* Son dakika olayları görsel ve sesli uyarı
* Haberler
* İddaa Programı
* Forum

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: OozyStaw

serecans

serecans

Üye
teşekkürler iki konu da 3dakka önce açılmış

huseyndurak

huseyndurak

Üye
    Konu Sahibi
Sasirtici bi durum tabi saygi duyarim :D
Ayni anda konu acildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Konuların fotofiniş fotoğrafı...
Resimde görüldüğü gibi bu konu burun ucu farkıyla önce finişe girmiş.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, kaygisiz43, OozyStaw ve 3 diğerleri
ElectroTR

ElectroTR

Üye
zaten maçkolik kullanıyorduk bu ve sharkscores aynı firmanın ürettiği aynı uygulamanın farklı isimle mağazaya yüklenmesinden başka bir şey değildir. 3 farklı isimle yayın yaparak sanırım reklam kazancını arttırmaya çalışıyorlar...

Rainesto

Rainesto

Üye
zaten maçkolik kullanıyorduk bu ve sharkscores aynı firmanın ürettiği aynı uygulamanın farklı isimle mağazaya yüklenmesinden başka bir şey değildir. 3 farklı isimle yayın yaparak sanırım reklam kazancını arttırmaya çalışıyorlar...
aynen zaten bildirimler bunuda geç geliyor

huseyndurak

huseyndurak

Üye
    Konu Sahibi
PureFood

PureFood

Üye
herşey maçkolik ile aynı. gelmese daha iyiymiş.

csH

csH

Üye
ben 1 2 gün önce yükleyip kaldırmıştım yeni mi geldi bu uygulama? bi de maçkolik kullanıyorum onda maç bildirimlerinde daha hiç sıkıntı çıkmadı bu nasıldır bilmiyorum yalnız maçkolik nokianın yayınladığı değil maçkolik internet hizmetleri mi ne öyle bi yayıncı adı vardı

huseyndurak

huseyndurak

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 2 gün önce yükleyip kaldırmıştım yeni mi geldi bu uygulama? bi de maçkolik kullanıyorum onda maç bildirimlerinde daha hiç sıkıntı çıkmadı bu nasıldır bilmiyorum yalnız maçkolik nokianın yayınladığı değil maçkolik internet hizmetleri mi ne öyle bi yayıncı adı vardı
Uygulama 6 gun once yayinlanmis zaten forumda olmadiginida gorunce paylasiyim dedim birinin isine yarar elbet

• Beğen
Tepkiler: csH
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk: ben şahsen maçkolik ile sahadan arasında pek fark görmüyorum :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: huseyndurak
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Üst Alt