soner882 Üye cemal1905' Alıntı: iyi günlerde kullanın.Son 1.1.1 sürümü m.getjar.com/mobile/27729/sahadan mobil internetiniz varsa burdan indirebilirsiniz yalnız turkcell hat şart çünkü hata şifre gönderiyo şifreyi aldıktan sonra istediğiniz hattan kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... himm
cemal1905' Alıntı: iyi günlerde kullanın.Son 1.1.1 sürümü m.getjar.com/mobile/27729/sahadan mobil internetiniz varsa burdan indirebilirsiniz yalnız turkcell hat şart çünkü hata şifre gönderiyo şifreyi aldıktan sonra istediğiniz hattan kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... himm
yasir29 Üye Arkadaşlar programın 1.1.2 versiyonu çıktı ve bulmaıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim ...telefonum t markete girmiyor ...
Arkadaşlar programın 1.1.2 versiyonu çıktı ve bulmaıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim ...telefonum t markete girmiyor ...
cemal1905 Üye Konu Sahibi mtngln' Alıntı: Benim tel. 5130 xpressmusic. Ama bunlari acmadi. Acil cevap..! Genişletmek için tıkla ... Verdiim link çalışıyor
mtngln' Alıntı: Benim tel. 5130 xpressmusic. Ama bunlari acmadi. Acil cevap..! Genişletmek için tıkla ... Verdiim link çalışıyor