Sago'ya İlluminati Diyenler

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben geldim konuya dalayım mı

• Beğen
Tepkiler: Enes

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende bu arkadaşı sevmem çünkü müzik sevmem. Neci olduğu önemli değil. Fakat kimse bana islam temsil ediyor demesin. Bu adamı dinleyen imana gelmez. Onu geçin bir kere. Adama kafir diyemeyiz içini bilmiyoruz. En az iki sünnet yaşatıyor sakal ve sürme. Cübbe sarık sohbet dinliyordu şimdi ne halde bilemem. Bahsi geçen oluşuma üye mi onu da bilmiyorum.
Kısaca şu : la bırakın adamı takılsın kendince ya yazıktır :ehe

• Beğen
Tepkiler: Enes
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu arkadaşı sevmem çünkü müzik sevmem. Neci olduğu önemli değil. Fakat kimse bana islam temsil ediyor demesin. Bu adamı dinleyen imana gelmez. Onu geçin bir kere. Adama kafir diyemeyiz içini bilmiyoruz. En az iki sünnet yaşatıyor sakal ve sürme. Cübbe sarık sohbet dinliyordu şimdi ne halde bilemem. Bahsi geçen oluşuma üye mi onu da bilmiyorum.

:( , abi ayıp olmuyor mu (ya gercekten müslümansa? Öbur dünyada alir hakkını)

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye

İslami temsil ediyor demedik,kimse islami temsil edemiyor,sadece islami geregi gibi yasamaya calisiyoruz
Bu adami dinleyenin imana geldigini de soylemedik,sadece bana 'vesile' oldu dedim..
O cemmatin icinden uzaklasali cok zaman oldugunu soyluyor,suanda herhangi biryere bagli degilmis

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
İslami temsil ediyor demedik,kimse islami temsil edemiyor,sadece islami geregi gibi yasamaya calisiyoruz
Bu adami dinleyenin imana geldigini de soylemedik,sadece bana 'vesile' oldu dedim..
O cemmatin icinden uzaklasali cok zaman oldugunu soyluyor,suanda herhangi biryere bagli degilmis

Helal olsun abim

Enes

Enes

Üye
[video=youtube;1yYiHaCyrNo]http://www.youtube.com/watch?v=1yYiHaCyrNo[/video]

Her denene inanacaksak :ehe

- - - Eklendi - - -

:( , abi ayıp olmuyor mu (ya gercekten müslümansa? Öbur dünyada alir hakkını)
Yalnız Ahmet abi müslüman değil demedi

• Beğen
Tepkiler: Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Size ne ya? İsterse gitsin pastorize sute tapsin, size ne? Amaciniz ne oglum sizin?

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;1yYiHaCyrNo]http://www.youtube.com/watch?v=1yYiHaCyrNo[/video]

Her denene inanacaksak :ehe

- - - Eklendi - - -

Yalnız Ahmet abi müslüman değil demedi

Bende müslüman demedim. Gerçekten müslümansa dedim

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Sıkıldım vallaha,son olarak Yunus abimden bir soz soyleyim gidiyim artik..
"Bildikleri yanlışsa doğrusunu onlara sunmalısın,ihtiyaçları yoksa susmalısın" vesselam..

Enes

Enes

Üye

Bende müslüman demedim. Gerçekten müslümansa dedim
Algılama sorunun olduğunu düşünüyorum tartışmaya gerek yok oku anlarsın. Ayrıca ben sagopa dinleyen biriyim rap üst konusunda sagopanın çoğu şarkısını da paylaşmışlığım vardır dinlediğim süre de 6 seneye yakın. Ayrıca uzun uzun tartışıldı ve konu kapanmıştı tekrar açılmasının bir manası yok bence yöneticilerin de bu konuya ilgisi tam.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bakın şunu anlamanız lazım.Siz sagopayı sevip dinliyorsunuz diye herkes sevmek zorunda veya dinlemek zorunda değil.Anladık sagopa kajmeri seviyorsunuz.Bende severek dinliyorum ama sizin gibi 7/24 duyuru yapmıyorum millete.Gördüğünüz üzere çoğu kişinin canı sıkkın bu durumdan.Size anlayışlı olmanızı ve bu işi tadında bırakmanızı tavsiye ederim.Açtığınız her konu tartışmayla sonuçlanıyor farkındaysanız.Ve defalarca söyledim üst konuda istediğinizi yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Enes
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arkadaşlar bakın şunu anlamanız lazım.Siz sagopayı sevip dinliyorsunuz diye sevmek zorunda veya dinlemek zorunda değil.Anladık sagopa kajmeri seviyorsunuz.Bende severek dinliyorum ama sizin gibi 7/24 duyuru yapmıyorum millete.Gördüğünüz üzere çoğu kişinin canı sıkkın bu durumdan.Size anlayışlı olmanızı ve bu işi tadında bırakmanızı tavsiye ederim.Açtığınız her konu tartışmayla sonuçlanıyor farkındaysanız.Ve defalarca söyledim üst konuda istediğinizi yapabilirsiniz.
Eyvallah Burak. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Joker
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Karşınızdaki kişilerin yaşayışlarına,düşüncelerine,saygı duymadığınız müddetçe saygı beklemeyiniz.Bu tür konularla ilgili forumda gereksiz yere gerginlik çıkartan arkadaşlara gereken en uygun cezalar verilecektir bundan sonra.Saygılarımla

Not: Reşwan admin bu konuda duyuru yapmıştı bu duyuruyu dikkate almanızı öneririm.:locked:

• Beğen
Tepkiler: Dede, Oğuzhan ve Joker

Üst Alt