sagopamı cezamı

Sponsorlu Bağlantılar

sizce Ceza mı Sagopa mı?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

nuri_)ce)za

Üye
cezzaaaaaaaaaaaaaaaa

FiReFLy_

FiReFLy_

Üye
bu ankete oy vermekten gına geldi arkadaslar bi rap in evliyası SAGO vardır bi de diğerleri vardır seçeneksiz tartısmasız SAGO rap in evliyasıdır zaten oylarda belli etmiş SAGO mahlası kaf-kef

sogopa_kolera_o

Üye
:oke:Cezanın şarkılarında birkere anlam yok örneğin fark var,holocaust,yerli plaka benim için tek bir anlamlı rli plaka Cezanın benim için tek bir anlamlı şarkısı vardır oda herşey vatan için :nono: AMA SAGO ŞARKILARI ANLAM DOLU ÖRNEĞİN: BAYTAR,ATEŞTEN GÖMLEK,BİR VAR BİR YOK, KOPYA KALPLER,MUMMA DAHA BİRÇOK ANLAMLI ŞARKI... SONUÇ: :nono::nono:SAGOPA:nono::nono::

mami24

mami24

Üye
sagopa...
ceza ağzına geleni söylüyor sagonun sözleri kaliteli

YusufCn01

YusufCn01

Üye
tabikide sago yunus abimiz kaf kef pesimist

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Arkadalar sizce Ceza mı yoksa Sagopa Kajmer mi?Yorum ve anketlerinizi bekliyorum

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ceza tabikide

Bora

Bora

Üye
Mustafa kardeşim bu tarz konuları müzik bölümne açmalısın. Yakın zamanda bu konu müzik bölümüne taşınacaktır.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Daha yeniyimde kusura bakmayın yanlış yere açmısım:mahcup:.Müzik bölümüne taşırsanız sevinirim:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Müzik bölümünde ;)

Bense tartışmasız yunus..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
:) ankete bakılırsa eşit:)

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
sagopamı cezamı dj akmanmı hayko cepginmi hangisi?

--------------- Ekleme ---------------

hadi bakalım :pro:

HaYkO_7

HaYkO_7

Üye
HaYKo yu öyle herkesle kıyaslamayalım lütfen......... Her zaman HaYKo bir numaraaaaa.Bu arada 'cepgin ' deil arkadaşım 'CEPKİN' biraz özen . ************** HAYKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ ****************

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
özür dilerim dostum

aLone

aLone

Üye
bi kere hayko ap ayrı bunlardan ki tarzları farklı zaten ayrıca arkdaşın dediği gbi herkesi haykoyla karşılaştırmayalım

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
tmm ya

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
maxicep şimdilik sagopa kajmer diyorrrrrrrrr

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
tartışmasız sagopa kajmer

ertugrul.k

ertugrul.k

Üye
tabiki sagopa

körcerrah

körcerrah

Üye
bi defa bence bu anket yanlış açılmış buraya ceza ve ayben mi yoksa sagopayla kolera mı denilmesi gerekirdi ki bence en iyileride sago&kolo :nono:

Takipçi Satın Al

Üst Alt