sagopamı cezamı

Sponsorlu Bağlantılar

sizce Ceza mı Sagopa mı?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
bekir91

bekir91

Üye
tabikide SAGOPA KAJMER

N!rvana

N!rvana

Üye
tabiki de sagopa 10tane ceza olsa 1sago da etme iddialıyım parçaları anlamlı ve dinleyiciye hitap ediyo fark var değil yani :]

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
BeNCe CeZa..SaGoPayI pEk dinlemem..

emo67

emo67

Üye
allah rapin cezasını verdi:) cezaaaaaaaa

psikolaz

psikolaz

Üye
rapi bilmeyenler sagopa der cunku sagopanın yaptıgı muzıkte kı ona rap dıyemıyorum arabesk beatler var ve bu arabesk esintiler rapi bilmeyen pop,arabesk vs dinleyenlere hoş gelıyor dolayısı ile sagopa tercıhınde bulunuyorlar gercek rap sagonun yaptıgı degildir.

ekvg

ekvg

Üye
Hiçbiri

sagopa3535

Üye
:sn:HeR zAmAn HeR yErDe En BüYüK sAgOpA kAjMeR:oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

NASIL CEZA OLUM SEN İLK SAGO YU DİNLEDE AKLIN BAŞINA GELSİN HER YERDE EN BÜYÜK SAGO BABA KİMSE KARŞI GELEMEZ BUNA!!!YO YO:d:)

emre baba 13

Üye
sago

azim_alim38

azim_alim38

Üye
en baba rap çi bence sagopa kajmer başkasında çıracak anlam yok zaten rapin içinde anlam yoksa o rap değildir

kobee24

Üye
SENİN GİBİ CEZAYI SEVENLER RAPTAN ANLAMAZ
NOT:SaGoPa PLAYBACK Cİ değLdr

silop_kms

silop_kms

Üye
arkadaşlar niye takılıyorsunuz ben ikisinide dinliyorum iki,side güzel

Doğan

Üye
sagooooo

(karamsar)

(karamsar)

Üye
Sago

Salihyet

Salihyet

Üye
Roberto Carlos ;) :)

kerimRAP

Üye
İnsan duğutugünden itaraben cezalır ama cezacı olanlar olmaz çünkü onlar ceza olarak doğtuğu icin ceza al dı ceza onun alın yazısıtır onlar ÖLÜMÜNE kadar CEZAAA ...

Salihyet

Salihyet

Üye
İnsan duğutugünden itaraben cezalır ama cezacı olanlar olmaz çünkü onlar ceza olarak doğtuğu icin ceza al dı ceza onun alın yazısıtır onlar ÖLÜMÜNE kadar CEZAAA ...

:hmmm Sen yazdıklarından bir şey anladın mı ? ben anlamadım da..

● aLuvi ●

Üye
TABİKİNE SAGOPA..!!!:nono:

BEDBİN

Üye
kolon adamı cezaa
1)o laf tuncay şanlı'nın lafı;
Türkiyede iki çeşit taraftar vardır;fenerbahçeliler ve fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler!
2)uymuyo bile ama bu uyuyo:
Türkiye de iki çeşit dinleyici vardır sagocular ve sagocu olduğunu bilmeyenler!..
ayrıca ceza yı dinleyenler de atv de yayınlana amatör bi dizide yer alan 'fark var' adlı şarkısından dolayı dinliyorlardır.o dizi insanları enayi yerine koyuyo bence.Adamın sakalı var hç kimse erkek olduğunu anlamıyo.. bu kadar saçma senaryo olur mu?..hem o parça 2004 veya 2005 şarkısıydı sagoyu dinleyenler 1,5 ay önce olan şarkıyı dinliyo!!!5 sene öncekini değil

star'daki yarışmaya neden ceza jüri olarak katıldı. neden sagonuzu çağırmadılar :oke:

"playback değil bu gerçek ses"
ilk Sagopa'ya götürdüler teklifi ama Sagopa kabul etmedi .Çok da ii yaptı rezalet bi yarışma..

sen bi ara sagonun konserine git de gör bakalım playback mı orj. canlı mı??stara neden ceza geldi onu söyleyeyim.şimdi adamın biri bi gazete çıkarmak istiyomuş ve büyük gazete sahiplerinden biri demiş ki:

boşuna uğraşma bizim yazdıklarımızı yazsan millet okumaz çünkü zaten biz yazıyoruz...milletin istediğini de yazsan biz izin vermeyiz!!!

yani şunu söylemek istiyorum şahsen ben bi kanal sahibi olsam ben de cezayı çagırırım neden oldugunu söyliyim çünkü ceza canlı yayında kavga edebiliyo:Dküfredebiliyo:Dreytingler onun sayesinde tavan yapar onun için ceza jüri olmuş orda yoksa sagoyu getirtselerdi oraya inanki çok daha iyi rap gçrürdün orada!!!:oke:

bence sen denk gelmek istememişsin yoksa sago playback yapmaz.bunu da hangi ..... sallamışsa??abi gidin konserine ne zaman playback yaparsa ve siz bunu ispatlarsanız o zaman konuşun bence
gerçekten onu kim salladı bilmiyorum yazdıklarına sonuna kadar katılıyoum kardeş saol :)
bide şunu merak ediyorum ,yorumların %90ı sagopa diyo ama ankette ceza nasıl %30 u ceza onu anlayamadım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bence ögretmen

falcata

falcata

Üye
Sagopa Kajmer ForeveR!!!!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt