Sagopa Kajmer - Esrar Haberi Yalan

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Sagopa Kajmer - Esrar Haberi Yalan
Esrardan yakalandığını söz konusu eden haber portallarına cevap olarak Sagopa Kajmer, ”Gümrük ithali yasak eşya getirdiğim için beni şu an misafir ediyor birlikte iftar yapıyoruz.Bir çok et yiyen çiçek,bir çok biber türü tropikal bitki tohumu netten sipariş ettim başıma bela oldu.Gümrük yasasını okumadan sipariş etmeyin. Siz hakkımda çıkan kötü yazılara aldırış etmeyin ve rahat olun” diyerek dile getirdi.




 


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Şarkı sözlerin birinde ruhlarla dans beden yorar diyordu
ruhlarla dans etmek için kullanıyordur :)
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Farz edelim yurt dışından cannabis tohumu sipariş etmiş, bu keyif verici maddeyi büyütüyor ve kullanıyor. Bu neyi değiştirir ki? Onun tercihi beni neden rahatsız etsin. Türkiye'nin bugünkü gündemi Sagopa Kajmer'in esrar içicisi olup olmadığıydı. Bence memleket meselesi haline getirilecek bir durum yoktu. Bu adamın 10 numara bir kalbi var, 10 numara bir kişiliği var. Eğer şarkılarını bu keyif verici maddeyi kullandıktan sonra yazıyorsa, bunu yapmasında hiç bir sıkıntı yoktur. Ama ben yine bu kelimelerden kendim rahatsız olurum, çünkü biliyorum ki Sagopa Kajmer dediğimiz idealist kişilik, bu tür durumların içine girecek en son kişilerdendir. Bunu tüm hayranları bilir.

Ben şuna inanıyor ve savunuyorum; insanların kendi tercihlerini yargılamak bize düşmez. Herkes bir kere dünyaya geliyor ve kişi bir kere geldiği bu hayatta neler yaşamak istediğini kendi tayin etmeli. Doğrusuyla da yanlışıyla da hayat onun hayatı. Biz kendi hayatımıza bakalım...
 
  • Beğen
Tepkiler: Haluk., Buğra ve Tuba
Baskentliia

Baskentliia

Üye
tercih:hmmm
 

copyhaber

Üye
Sagopanın geçmişi pek parlak değil.
 

Benzer Konular

CABBAR
Cevap
3
Görüntüleme
391
Nextman
Haluk.
Cevap
5
Görüntüleme
422
Nextman
ภคŦเz
Cevap
1
Görüntüleme
3K
Nero9898
umitgul18
Cevap
5
Görüntüleme
223K
<''Th3 ßiG ßoSs''>®
Cevap
8
Görüntüleme
1K
<''Th3 ßiG ßoSs''>®


Üst Alt