Sagopa Kajmer - Din

Sponsorlu Bağlantılar

● aLuvi ●

Üye
Sagopa Kajmer - Din
ArKadaşLar Ben Bazı Yerlerde Duyuyorum Sagopa Kajmer Aşırı dinciymis Tamam Din'ile ilqili Çok Alakası

Ama O kadar da Abartacak kadar adam deil o :S Ama Bilginiz Warsa Söylermisiniz... Yer Kapladığım İçin

Özür Diliyorum ama Sadece Bilmek İstiyorum:lol

• Beğen
Tepkiler: kol@j ve manyak65

Odysseus

Odysseus

Üye
Dinci olabilir ne güzel işte.

Ayrıca abartmış olmasının sana ne gibi bir zararı ve yararı var anlayamadım.

● aLuvi ●

Üye
Herşeyin Fazlası Ve Aşırısı Zarardır ...

İnce sözler keskin kılıca benzer
Kalkalın yoksa geri dur !.. ( Mevlana )

Ve Bu Cümle Güzelmiş ;)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Neyi öğrenmek ya da duymak istediğinizi daha net ifade edermisiniz , Sagoyu tanıyorum ( SAMSUN ' DAN )

Fakat amacınızı anlayamadım

● aLuvi ●

Üye
Ben Sagopa Kajmer Aşırı dincimi diye soruyorum birz daha ciddiya alsan

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sagopa aşırı dinci değil, Olması gerektiği kadar dinine bağlı birisi. Kişiliği örnek alınası bir abimizdir. Her yönüyle 10 numara bi adam. Onunla tokalaşan bi insan benim gözümde şanslıdır.

researcher

Üye
dinci ne demek yaw... terorist der gibi...

Salihyet

Salihyet

Üye
Yunus Özyavuz, fatih ismail ağa 'ya aralıklarla gelir, evime o kadar yakındır ki çok heyecanlanırım :) inanılmaz bir duygudur, arkadaşlarım kendisiyle hep fotoğraf çektirdi, inşallah bir daha ki sefere kendimde çekinirim. Fakat Ahmet Mahut Ünlü hoca için geliyor, sohbeti dinliyor, arkadaşlarına uğrayıp gidiyor.

Cübbeli Ahmet Hocanın oğlu vasıtasıyla bir iletişimimiz oldu kendisiyle, çok dosdoğru bir insandır. Dini bütün olması çok daha iyidir. Ne ceza gibi uçarı, ne mozole gibi dönektir ( afedersiniz ama tarz değişikliğini kast ediyormu :) )

Odysseus

Odysseus

Üye
Herşeyin Fazlası Ve Aşırısı Zarardır ...

İnce sözler keskin kılıca benzer
Kalkalın yoksa geri dur !.. ( Mevlana )

Ve Bu Cümle Güzelmiş ;)

Aşırı dinci olmanın - din adı altında terör eylemine bulaşılmadığı sürece - bir sakıncası yoktur. Aksine yararlıdır. Benim sorduğum sorunun cevabı bu değil. Aşırı dinci ise sana ne zararı var demiştim.

Ayrıca imzamdaki sözün konuyla ne alakası var anlamadım.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
olabilir dinci ve negüzel işte dinini dolu dolu yaşamak herkese nasip olmaz ALLAH bizi din ve iman yolundan ayırmasın

Salihyet

Salihyet

Üye
Dinci demek biraz kötü bir tabir olmuş, Dini bütün, dinine düşkün, mü'min desek daha hoş olur.
Ayrıca aşırı sağcı, aşırı solcu veya hiç bir zümreye mensup olmamak bu özgür iradedir. Toplum olarak birşeyleri irdelemeye bayılıyoruz, müziğiyle tanıdığımız, tanıdığınız ( hatta şöyle düşünüyorum bir çok kişi benim kadar şanslı olamamıştır, konuşamamıştır ) bir kişinin kişisel tercihlerine karışamayız.

TSK Başkanı namaz kılan biriyse bu kimi ilgilendirir ? örnek vermek gerekirse, aşırı dinci olsa buna kimse müdahale edemez. Bu ülkede demokrasi var.. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aşırı dinci veya değil bu bizi ilgilendirmez çünkü demokratik bir ülkede barınıyoruz ... Bizim o kişinin yaptığı ise bakmamız lazım , işini iyi yapıyorsa o kişiyi eleştiremeyız , eleştirmemeliyiz ... Çünkü bu kişi yaptığı müzik ile öne çıkan birisi ... Dini ile öne çıkan birisi değil ... Öyle bile olsa bu kısım bizi ilgilendirmez ... Bizi ilgilendiren o kişinin yaptığı müziktir ... Saygılar ...

mehmet151

Üye
dinci çok kaba bir tabir kardeş adam islamı yaşıyor bunuda şarkılarında dile getiriyor

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Sagopa Kajmer?
O bir Harika adam...

Keşke bende onun gibi olabilsem...:oke:

konuyu açan Kardeşim, daha çok küçüksün, bu laflarla seni sagodan soğutmasınlar, kulaktan dolma sözlere aldanırsan , kendini bi mağarada kedi keserken bile bulabilirsin..
O yüzden hiçbirşeyi kafana takma ve kendi bildiğini oku..:oke:

● aLuvi ●

Üye
Mağara'da Kedi Keserken (: Nasıl Yani Kedi Ne Anlama Geliyor Ki ?

hasnel

Üye
Dinci degil dindar ne yapacaksın adamın dinini istedigini yapar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Evet dinine saygı duyuyor, önem veriyor. Ve de bunda garip birşey yok..

aslanjazz

Üye
din üzerinden ün sağlamaya çalışan biri daha. hele ağzıda laf yapıyosa....

kol@j

kol@j

Üye
cübbeli ahmet hoca yı dinliyor...
bu şkilde dine karşı hassaiyeti artmış...
aşırı dincilik bu mu?

hem sanatını da icra ediyor...

hanımı ise geleneksel değil modern giyiniyor...

Üst Alt