SAğlık Ocağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SAğlık Ocağı
Sağlık ocakları sağlık raporu veriyor mu? daha önce gittiğimde vermemişti sporcu sağlık merkezine gitmek zorunda kalmıştım. :hmmm

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
tam teşekküllü devlet hastanesine gitmen lazım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aile doktoruna göre değişiyor lisedeyken okul arkadaşımla gittim çocuğun gözünden anladı baktı ve kaç günlük istiyorsun söyle dedi esprili bir şekilde yazdı verdi :D benim aile hekimi tam dayaklık hastayken bile vermiyordu :zzz:

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Bizim aile hekimi vermişti :). Kulüp için almıştım şimdi takımdayım :D

Mert

Mert

Üye
Evet. Sağlık ocağına gittim, aile hekiminin odasına girdim, sağlık raporu alabilirmiyim dedim, tamam dedi, T.C. kimlik numaramı istedi, yazıcıya kağıt koydu, çıktı aldı, kağıdı verdi ve çıkıp gittim. Sanırım 2-3 dakika sürmüştü :ehe

Türe

Türe

Üye
vermiyo diye biliyorum

larten123

larten123

Üye
Aile hekimleri verir

cukuleaks

Üye
Veriyorlar. Ben ne zaman istesem veriyor :D

minoo

minoo

Üye
Günlük rapor istemiyor ki sağlık raporu başka bir şey.
Benim kardeşim de sağlık raporu aldı Besyo için. Sağlık ocağı olmaz.
tam teşekküllü devlet hastanesine gitmen lazım.
Arkadaşın da dediği gibi hastaneye gitmen gerek.

MrTech

MrTech

Üye
aile hekimliği vermez özel yada devlet hastanesine gidin

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hastalık izni raporuyla karıştırmışsınız..:D
Bide sağlık raporu dediğiniz ilac raporu değil mi?

minoo

minoo

Üye
Hastalık izni raporuyla karıştırmışsınız..:D
Bide sağlık raporu dediğiniz ilac raporu değil mi?

Hayır. Sağlık raporu demek sağlıklı olduğuna dair bir belgedir. Yani sağlık sorununun olmadığını gösterir.
Arkadaşlar hastalık izni raporuyla karıştırmış bunu :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bide ilaç raporu var..Bazı ilaçlar doktor ve başhekimin imzası kaşesi olmadan reçete ile verilmiyor.. Bu tip ilaçları ssk ile alabilmek için verilen rapora ilaç raporu deniliyor..

Kerim.

Kerim.

Üye
Biraz torpil lazim sanirim veya doktora bagli.kil birisiyse vermez ama iyiler genelde veriyo

minoo

minoo

Üye
bide raporu var..Bazı lar doktor ve başhekimin imzası kaşesi olmadan reçete ile verilmiyor.. Bu tip ları ssk ile alabilmek için verilen rapora raporu deniliyor..

O senin dediğin yeşil ya da kırmızı reçete ilacları. Ağır antidepresanlar ya da bağımlılık yapan ilaclar onlar.
O yüzden doktor tavsiyesi olmadan kafasına göre alamaz kimse. En yakını olsa bile eczacı da veremez. Onların reçeteleri saklanıyor çünkü. Sayımda çıkıyor ortaya. Sağlık Bakanlığı fena hesabını sorar. Daha önce eczanede çalıştığım için bunları bana sorun :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

O senin dediğin yeşil ya da kırmızı reçete ilacları. Ağır antidepresanlar ya da bağımlılık yapan ilaclar onlar.
O yüzden doktor tavsiyesi olmadan kafasına göre alamaz kimse. En yakını olsa bile eczacı da veremez. Onların reçeteleri saklanıyor çünkü. Sayımda çıkıyor ortaya. Sağlık Bakanlığı fena hesabını sorar. Daha önce eczanede çalıştığım için bunları bana sorun :ehe

Mesela genotropin, sustanon bunlardan bazıları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt