^Sağ Bek Arıyoruz^..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Sağ Bek Arıyoruz^..
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Lincoln'ün takıma geç katılmasına rağmen profesyonel bir şekilde çalıştığını ve iyi bir yolda olduğunu söyledi.


Skibbe, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, Lincoln'un durumuyla ilgili bir soruya karşılık, ''Lincoln çok geç geldi, ancak profesyonel bir şekilde çalışıyor. Onun iyi yolda olduğunu görüyorum'' dedi.

Türkiye Süper Kupası'ndaki başarısından sonra Galatasaray'ın sezon başlangıcında Denizlispor'a karşı oynayacağı karşılaşma için hazır olup olmadığı şeklindeki bir soruya karşılık da Skibbe, yavaş yavaş forma girmeye başladıklarını belirterek, Süper Kupa'da Kayserispor'a karşı oynadıkları maçtan sonra belirli bir ritme girecekleri konusunda umutlandığını ifade etti.

Henüz bir gelişmenin başında olduklarını kaydeden Skibbe, ''Eski Stuttgartlı Fernando Meira ve Liverpool'dan gelen Kewell takım için umulan takviyeler mi'' şeklindeki bir soruya karşılık da ''İkisi de uluslararası tecrübeyi birlikte getiriyorlar ve bize yardımcı olacaklar. Takımın yarısı Almanca konuştuğu için Meira bundan istifade ediyor. Galatasaray'ın Alman teknik direktör getirmesinin bir nedeni de bu olabilir'' diye cevap verdi.

Hakan Şükür'ün kariyerini sonlandırmasından dolayı bir santrfor eksikliği bulunduğunu, ayrıca Uğur'un sakatlanmasından sonra sağ defans oyuncusu aradıklarını da belirten Skibbe, şu an izlemede olduklarını, kısa süre içinde bazı yenilikler olabileceğini sözlerine ekledi.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
eh lincoln işte kimde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt