SafeCase Plus v.1.2.41 for Hacked Phone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
SafeCase Plus v.1.2.41 for Hacked Phone

Günümüz dünyasında her gün ve daha kodları, daha kodlar, PIN, tans, CVVs iyidir, kredi kartı numaraları ve diğer bilgi teknolojisi malzeme ile gizli tutulacak karşı karşıya kalırlar. Access banka hesabınıza internet üzerinden ve işlem kodları gibi diğer buzzwords sadece bir giriş, parola gerekir. Ek giriş ve şifre sadece her yeni e-posta hesabı sonuçları, ancak daha sihirli ihtiyaç vardır: sunucu adresi, limanlar ve muhtemelen protokolü. Her webshop, ev alarm, kilit bagaj - sadece bir şifre, parola, kod numaraları. Ve giyim boyutları ve tıbbi veriler gibi özel veri ne olacak?

daha da karmaşık ve şaşırtıcı madde yapmak için, akıllı bir strateji aynı mantık, kodlar ve farklı yerlerde sihirli kodları kullanarak kaçınmaktır. Aksi takdirde, her veri burglery ya da dost-posta sunucu üzerinde sadece başarılı hacker saldırısının büyük kayıpların banka hesabınızdaki sonuçlanabilir. herşey için sadece bu sihirli şifre kullanıyorsanız Hayır sofistike phishing, akıllı virüsler veya kesmek, gereklidir.
Elbette başka, hatta, strateji her PIN erişim sağlayan bu cihaz, sadece üzerinde şifre ya da büyü kod yazmak daha kötüdür. uygun banka hesabınız veya kredi içine kartı sözleşmesi bakın ve kim zarar öder bakın.

Bu nedenle günümüzün günlük hayatta biz sadece her insanın dışında, bu çok aramızda, kendileri dahi çağırabilir birkaç kapasitesini aşan 1-10 kodlar, kodlar ve diğer sihirli kodları kullanarak olmasıdır. Her neyse, hatta sadece numaraları hatırlamak dışında daha verimli amaçlar için beyinleri kullanmayı tercih eder.
Ve gelecekte olacak bile daha kodları, daha numaraları, iğneli sorun çarpın emin ...

Ama neyse ki, nereye teknoloji yeni sorunlar getiriyor, o da onları yönetmek için çözümler üretmek gerekir. Bu durumda, yazılım güvenli ve kullanıcı dostu bir şekilde herhangi bir aygıt üzerindeki tüm güvenlik şeyler yönetmek güvenli, akıllı parça size ulaşmak at yardımcı olacağını olabilir. Ve ulaşmak çok az cihazların cep telefonu ya da kişisel bilgisayar vardır Bu doğru değil mi?

Bu meydan okuma SafeCase geçerli: yazılım bir parça cep telefonu ya da kişisel bilgisayarda, güvenli bir şekilde yönetiminde yapım çalışan cevabımız bütün herkes için pasta parçasına kodları.
SafeCase dışarı nasıl yardımcı olur?
SafeCase, güvenli bir şekilde yönetir kredi kartı numarası, PIN, tans, banka hesap erişim bilgilerini, web sitesi giriş, kodlar işlemleri kodları gibi hassas kişisel veriler ve diğer hassas bilgileri. Veri SafeCase tarafından yönetilen son derece sert onları çatlama kılan gelişmiş şifreleme algoritmaları ile şifrelenir. SafeCase Java programlama dili ile geliştirilmiştir ve mobil cihazlarda J2ME/MIDP1.0 ortamda çalışır.


Size kolaylık sağlamak için biz standart veri kayıtları gerekli tüm hassas bilgileri tutan bir dizi önceden tanımlı. Her bir kayıt da ek ücretsiz bilgi tutabilir notu alan içerir. Verileriniz bir ağaç yapısı içinde düzenlenebilir. Hızlı arama, sık ve son zamanlarda listeleri kullanılmış gerekli öğeleri kolay erişim basitleştirir. Kullanıcı SafeCase dostu arayüzü, kullanım basit ve kolay.
SafeCase tüm mobil cihazlar Java / J2ME / MIDP1.0 donatılmış çalışır.

SafeCase da mağazalar güvenli görüntü, fotoğraf ve belgelerin hassas kopyalar.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Samsunspor


Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer ..
 

OğuzcanAbi

Üye
saol
 
Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Emegine Saglik.
:maxicep:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt