safari sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mickjagger

Üye
    Konu Sahibi
safari sorunu
:nono:arkdaslar teli yeni aldim pek bisi bilmiyrum ama sunu biliyorum ki kullanamıyorum.apple sitesinden mac mesengeri ya da bisi indirmek istesem safari bu dosyayi indiremiyor dio nedir bunun sorunu? tesekkurler yardimci olursanz minnettar olurum

• Beğen
Tepkiler: yasin can

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşım tam emin degilim ama mac masenger galiba mac işletim sistemine sahıp pc ler için degilmi iphone nin oyle bir uygulamsı varmı duymadım hiç safari uzerindenmi indirmeye çalisıyorsun yoksa app store denmi ??? safariden program indirip kurman biraz zor

mickjagger

Üye
    Konu Sahibi
apple dan indirmeye calisiyorum ama sifre parola fln dio bende ole bisi yok yaziyorum bisiler ama kabul etmiyo guncelleme flnda yapamıorm onu nasi coezbilirz peki?tesekkurler simdiden benm model 3g 3.0.0 2. el aldm ondan mi bole acaba

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
babacan bak öncelikle appelin sitesine üye olcaksın telefonunun imei bilgileri adresini telefon numaranı vereceksin ucretsiz üye olcan mail adresine gelen uyelik aktivasonunu aktif edecen sonra telefondan app store gireceksin uye olurken verdigin mail adresini ve şifreni yazıp ucretsiz programları indireceksin ok kolayi gele

Takipçi Satın Al

Üst Alt