Ankara çok soğuk be...
ModX Moderator Mesut Aktaş' Alıntı: bulunduğum yer daha da soğuk Genişletmek için tıkla ... Ora nere abi
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ora nere abi Genişletmek için tıkla ... şöyle söyleyim yukarılardayım ben ankara ya üstten bakıyoruz biz
Genc007' Alıntı: Ora nere abi Genişletmek için tıkla ... şöyle söyleyim yukarılardayım ben ankara ya üstten bakıyoruz biz
ModX Moderator Mesut Aktaş' Alıntı: şöyle söyleyim yukarılardayım ben ankara ya üstten bakıyoruz biz Genişletmek için tıkla ... Ne kadar yukarı o kadar soğuk. Allah yardımcınız olsun abi
Mesut Aktaş' Alıntı: şöyle söyleyim yukarılardayım ben ankara ya üstten bakıyoruz biz Genişletmek için tıkla ... Ne kadar yukarı o kadar soğuk. Allah yardımcınız olsun abi
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ne kadar yukarı o kadar soğuk. Allah yardımcınız olsun abi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle sağol
Genc007' Alıntı: Ne kadar yukarı o kadar soğuk. Allah yardımcınız olsun abi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle sağol