Sadri Şener'den bomba gibi açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadri Şener'den bomba gibi açıklamalar
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezon öncesi durum değerlendirmesinde bulundu











İlk görev süresinden sonra belki de ilk kez bu kadar yoğun bir dönem geçirdi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener...


Lig biter bitmez, kaçan şampiyonluğun getirdiği o negatif ruh halinden arınmak için önce yurt dışına çıkan Bordo-Mavililer'in patronu, kafasını kısa bir süre dinledi, sonra hemen yeni mesaisine başladı. Zokora transferinde Sevilla ile bizzat görüştü, Klose cephesinde önemli temaslarda bulundu. Fildişi Sahili'nin yetiştirdiği önemli isimlerden olan Zokora oldu ama Klose 'sosyal' sebeplerden ötürü Trabzon bir yana İstanbul'a bile sıcak bakmayınca rotalar değişti.

Sonrasında Şenol hocanın öncelikli isteklerinden olan Henrique ve Adrian alındı, iç transferde de gelecek yatırımları yapıldı. Yattara'nın ardından Jaja da satıldı, Cale ve Umut yolcu gibi... Bursa'ya Turgay ve Ozan için teklif yapıldı, işler tam olma aşamasına gelirken Timsahlar'da olmayacak şeyler oldu. Tolga sözleşme yeniledi, Engin ve Burak sırada. Dış transfer bitti ama iç transfer son ana kadar sürecek gibi... Tüm bunları alt alta koymak bile yoğunluğu anlatacak veriler. Şimdi bu süreci, gelecek beklentilerini ve camiaya yönelik mesajları bizzat Başkan Sadri Şener'den okuyoruz...

'Kampa yetişsin istiyoruz' "Herkes aslında gidenlere odaklandı. Hep söyledim, kimseyi göndermek istemezdik. Ancak kalmaya gönlü olmayanları tutmak zor. O zaman yeni oyuncular almanız gerekiyor. Aldık da... Zokora'yı sanırım kimse tartışmaz. Henrique ve Adrian da hocamızın bizzat istediği oyuncular. Zaten transferde benim felsefemi biliyorsunuz, hoca ister, biz almaya çalışırız. Sonuçta aldığımız oyuncuları da hem Şenol hoca hem de izleme komitesinin tamamı takip etti, olumlu raporlar verdi. Ben onlara güveniyor, inanıyorum. Onların dışında iç transferde de çalıştık, çalışıyoruz. Bursa'dan isteklerimiz oldu ama durum malum. Birkaç gündemde olan oyuncu daha var. Yurt dışındaki kampa kadar onları da bitirmek ve hocamıza yeni takımını eksiksiz teslim etmek istiyoruz..."
'İddiamız azalmaz, artar'
"Geçen sezon son ana kadar yarışın içindeydi bu takım. Bunun maddi-manevi kazanımları oldu camiamıza. Ancak bu sezon görünüyor ki çok daha renkli bir yarış bizi bekliyor. Biz çıtamızı düşürecek değiliz. Yine hep yarış içinde kalmak ve hatta bu sene kaçan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Ayrıca benim çok önemsediğim bir yol daha var ki, o da Avrupa yolu. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalabilirsek bunun değeri ölçülemez..."
'O stat dolmalı artık'
"Kombinelerimiz satışta... Ancak ilgi biraz az görünüyor. Benim geçen sene de zaman zaman sitemlerim oldu. Sonuçta haksız görmüyorum kendimi. Çünkü bu kombine işi, özellikle de bizim bünyemizde maddiyattan çok maneviyat için önemli. Büyük paralar kazanmıyoruz ama gönül desteğinin, kentin yanımızda olduğunu anlıyoruz. Şimdi bana hep İstanbul'un devleriyle yarış diyorlar... E o zaman taraftarımız, kentimiz de o ilgiyi-alakayı göstermeli. Ben Trabzon'un kombinelerde bu sezon geçen yılı geçececeğine ve Avni Aker'i tamamen dolduracağına inanıyorum. Sonuçta kupa, lig ve Avrupa'da takımlarının yanlarında olmalılar."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt