Sadri Şener kupasını bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sadri Şener kupasını bekliyor


[h=2]Trabzonspor başkanı Sadri Şener, gelinen noktada artık şampiyonluk kupasını beklediklerini söyledi.[/h]
Trabzonspor Başkanı, sıcağı sıcağına"UEFA sopasını gösterdi. Biz rahatız, ceza alacağımızı düşünmüyoruz. Şampiyonluk kupasını bize verirler" çıkışı yaptı


Bordo-Mavili kulübün başkanı Sadri Şener, gelinen noktada artık şampiyonluk kupasını beklediklerini söyledi.
Şener, "UEFA, federasyona sopasını gösterdi, '2 ay içinde karar al. Ligi şampiyon bitiren olayın içinde ise al şampiyonluğunu 2.'ye ver' dedi. Bunların hepsini UEFA, TFF'ye dikte ettirdi bana göre. Bu dediğimi yaparsanız sorun yok, yapmazsanız UEFA disiplin kuruluna sevk ederim, 8 yıl ceza veririm Türkiye'ye diyor. Şampiyonluk kupası bize gelir. F.Bahçe'nin yaptığı açıklamalar mantıksız. Tüm kulüpler bu konuda hemfikir oldu. Çünkü Türkiye ağır bir yaptırımla karşılaşabilir. Biz rahatız, F.Bahçe de rahatsa versin savunmasını aklansın. Küme düşme uygulanmayacak gibi. Ama eksi puanlar ile şike ve teşvik olaylarına karışan çoğu takım küme düşme tehlikesi yaşayabilir" diye konuştu.

Şener sözlerini şöyle sürdürdü: "Süreç martta sona erecek. Play-Off'lardan önce cezalar belli olacak. Trabzon Etik Kurulu'ndan aklandığı için TFF bizi Disiplin Kurulu'na gönderemez. Biz Trabzonspor olarak ceza almayız diye düşünüyorum. Teşebbüsü ispat etmeniz lazım. Yani bizde yok yani. Biz bu konuda rahatız."

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt