sadece nokia n8 kullananlara bu sorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut4135

Üye
    Konu Sahibi
sadece nokia n8 kullananlara bu sorum
ben nokia n8 almayı dsünüorm hatta çok istiorm ancak her kafadan bi ses çıkıyo bide gerçek kullanıcılarndan fikirlerini almak istedim lütfen bana nokia n8in alınablck bi telefon olup olmadığını eksileri ve artılarıyla beraber anltrmsnz...:hmmm:hmmm:hmmm:bilmm:bilmm:bilmm

genccc42

Üye
ben aldım kullanıorum kullanım olarakta ozellık olarakta gusel ve alımmlı bır telefonn

Manifoltluşahin

Manifoltluşahin

Üye
ewt ewt bende alacagım o telden :oke:

Utku

Utku

Üye
bende :D

cakal_memo

Üye
ocakdaki guncellemeyi bekleyin yada wave alın..

ihsndrmz

Üye
ben aldım cok memnunum telefonu hangi amaçla alacağına bağlı ben internette cok geziniyorum kamera benim icin cok önemli bu nedenle n8 sectim eğer cok oyun oynayacaksan internet pek kullanmıyorsan iphone.geriside zaten normal düzeyde telefonlar :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benim kendimin yok ama dayımın var her ayrıntısına indim daha iyisini gormedm elimden her turlu telefn gecti ama n8 e karsı adını koyamadıgm bi bakiş açım var kesinlik almanı öneririm

fatihkul

Üye
al al i phone 4 tense n8 süeprdir biri 2 milyar öbürü 1 milyar 1 milyarlık ürün diğerine kafa tutuyosa sırf o yüzden bile alınır kaldı ki n8 çok donanımlı bi telefon bi insanın telefondan beklediği nedir konuşmak msjlaşmak müzik resim çekmesi video çekmesi en çok bunlar yapılır zaten onu alcak parası olanın laptobu falan vardır web browseri kötü olsa ne yazar yani hem bedava navigasyon var çok güzel bişey yeni güncellemeyle web browser de düzelirse daha başka bişey istenmez yani bence kesin al

umut4135

Üye
    Konu Sahibi
hmm çok saoln zaten büyük ihtimalle n8 alcm da ynede bi soruum dedim...

koksal5288

Üye
ben aldım 4 saat kulan dım kapandı bidahada acılmadı eyer yenisi gelmez ise bidaha düşün mü yorum nokia n8 almayı

aycanone

Üye
İşletim sistemi hiçte eskı nokıaların kı gıbı degıl gayet basarılı hızlı calısıyo tek bır sorunu var oda uygulamalar menusune gırıste bazen takılma yapıyo bıraz bekleyınce kendıne gelıyo bunuda nokıa ocaktakı yazılım guncellemesıyle cozucegını bıldırdı...

Telefon gayet basarılı Tavsıye edıyorum...

matrixugur

matrixugur

Üye
benim değişik tavsiyem olacak C6-01 multi touch telefon sadece 679 tl :) bimekste :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt