sadece mesajlarla değil konu açarakta rütbe atlanmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
sadece mesajlarla değil konu açarakta rütbe atlanmalı
Burdan adminlere bi önerim var yalnızca mesajlarla değil konu sayısına görede rütbe atlanmalı.

• Beğen
Tepkiler: Godfather

ilhn6111

ilhn6111

Üye
katılıyorum...:oke:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Benim fazla konum yok ama bende katılıyorum.

Bora

Bora

Üye
Bazı basit forum sitelerinde açılan konular mesaj sayısının üstüne ekleniyor.Yani konu açıldığında hem konu sayın hemde mesaj sayın artıyor.Ancak bence şuan pek gerekli değil.

Ozan

Ozan

Admin
Sitede her açtıgınız konu zaten mesaj sayınızı "1" arttırıyor ...
Yani ne kadar çok konu açarsanız mesaj sayınız ve rütbeniz de o kadar artacaktır.

He tabi yararlı konular açarsanız, bölüm yöneticiligi, yöneticilik ve adminlik gibi vasıflarla site yönetimine girebilir ve yönetime yardım edebilirsiniz. :) Sistem bu sekild.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bazı basit forum sitelerinde açılan konular mesaj sayısının üstüne ekleniyor.Yani konu açıldığında hem konu sayın hemde mesaj sayın artıyor.Ancak bence şuan pek gerekli değil.

Bora bizde de aynı şekilde zaten, bunun neresi basitlik açıkcası anlayamadım... Konu açarsanız mesaj sayınız 1 artar, aynı şekilde konu sayınızda 1 artar.

Basitlik olduğunu sanmıyorum...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
o zamanda forumda aşırı bir konu kalabalığı olur forum derinleir aradığını bulamaz olursun heryer şaçma konularla dolar adminler onları temizlemekle uğraşırlar karğaşa çıkar mesaj en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt