Sadece bir kere okuyun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir ara babanın gözetiminde denemiştim begenmedim. Kullanmıyorum. Bizim aileden sadece abim kullanıyor. Burdan sigara içenlere sesleniyorum. Küllük gibi kokuyorsunuz ve o zıkkımı yaktığınızda etrafınız gerçekten rahatsız oluyor evde balkonda içenleriniz var ya apartmanda komşularınızda rahatsız oluyor. Artık bir daha yakarken aklınıza gelsin.

Tepkiler: Tuba
amam ben ıcıyorum

şuan şu saniye bile bırakabilirsin pelin bunu sende biliyorsun.

----------Eklendi @ 23:17:50 ---------- Yazıldı @ 23:16:59 ----------

Benim birsürü içen arkadasım ve çoğuna bıraktırdım bana hep al bi fırt derler ama asla almıyorum

-efşan

Üye
bırakmak kolay değil dostlar günde üç paket içiyodum çoook sevdiğim bir insanın isteği üzerine en azından bir pakete düşürdüm ama bide bana sorun neler çektim

-efşan

Üye
yaa en azından bırakmak gelmiyor içimden diyelim

xserhatx

Üye
ben 17 yaşındayım arkadaşlardan içenler var ama ben hiç içmedim özenmedim de neden özeniyim ki içince elime ne geçecek
azcık bi yararı olsa hadi için diycem de hiç bi işe yaramıyo zarardan başka abim içiyo nefret ediyom hele beni sigara almaya git derse
babam bıraktı allah herkese bırakmayı nasip etsin acaba sigarayı satanlar öbür dünyada kaç kişiden hellallik istemek zorunda kalcak?

pelın_

2 haftadır ıcmıyorum hıcte aramıyorum

pelın_

ya zaten ben oldugunda ıcerım olmazsa hıc aklıma bıle gelmezkı 2 haftadır ewden cıkmıyorum
oyuzden çıksam ıcerım

Tepkiler: -efşan

Elektr0

Üye
Sıgara içmek hastalıktır... insan kendisini neden ölüme sürüklerki...hiç içmedim , içemem zaten içersem ölürüm

Tepkiler: Silinen Üye 166392
guzel konu sagol bıtanem benım umarım herkes farkına varmakla kalmaz bırakırda bır gün

çok şükür kullanmıyorum

çok önemli konu yukarılarda olması lazım.

Xilence

Kapalı Hesap
Ağzıma Sürmem , İçtirtmem , İçeni döver , Ağzına süreni *******m , Sigaraya Hayır Ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...