Joker.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Allah gönlüne göre versininşallah istediğin sonucu alırsın başarılar dilerim
İnşallah Yasin-i Şerif hediye eyleyeceğim senin için Kardeşim, Allah vasıl eyler İnşallah.
Başarılar Berkant..
İhşallah , gönül ister buradaki fen lisesi veya İstanbul'da elit bir lise,sınav işte nasıl geçiceği bilinmez hayırlısı diyelim .
- - - Eklendi - - -
Amin abim. Hayırlısı neyse o gerçekleşsin.
- - - Eklendi - - -
Sağol abim
Vay be bizde girmiştik dün gibi hatırlıyorumSıra sizde bakalım Liseli adayları Allah yardımcın olsun dikkat et heyecan yapma sakın çok dikkatli oku soruları. Öncelikle soruyu oku paragrafta sonra paragrafa geç. Yakaladığın şeyin hemen altını çiz.Benden sana tavsiye sakın herşeyin altını çizme sadece ne sorulmuş onu çiz birde yakaladığın noktaları
Nick değiştirdimde 1,5 seneyi aştı değiştireli abim zaten avatarda değişmişti . İhşallah .Başarılar, kardeşim. avatarın çok tanıdık geliyorBir zamanlar nickin farklı mıydı acaba
Neyse sana bir tavsiye de bulunayım asıl sınav üniversite sınavı liseyi kazanınca yayılma, çok çalışmana da gerek yok dersleri adam gibi dinle yeter
Sınavda rahat ol heyecan yapma vs vs bunları zaten biliyorsun gerek yok demeyeAllah yardımcın olsun...
Basarilar
Güzeel dikkat atBenim matematiğim kötüydü -ye düşmüştüm ama İyi geldi yine Türkçeden sosyaldan felan 1 yanlışım vardı hep. 370 almıştım 7.sınıfta.8.sınıfta çalışmadım 330 felan aldım. Türkçem çok iyiydi çatılar felan hepsini takır takır yapıyordum zaten SBSde gördüm 1 yanlış çıkmıştı.. Sonra unutuldu tabi bilgisayar bölümüne gidince ...
- - - Eklendi - - -
Kısaca dikkat et iyi bir puan alırsın
Başarılar.Kafana o kadar takma aldığın notu.YGS-LYS asıl sınavlar.En kötü liseye de gitsen en iyi liseye de gitsen gireceğin aynı sınav.Liseye geçince de rahatlayacaksın diyenlere kanma.Lise 1de öyle bir çalıştırıyolar ki adamı SBSye çalıştığından kat kat çok.1 ler 0lar gelecek üzülme 2. döneme toparlayacaksın.Bir bakmışsın yıllar geçmiş.Biraz spoiler oldu ama sürpriz olmasın.Tekrar başarılar umarım istediğini kazanırsın
Kardeşim yanlış anlama beni, akıl vermek istemiyorum. Lâkin söylemeden edemeyeceğim, sakın ola stres yapma. Bütün her şey buna bağlı.
Ben sırf stresi yakalayabilmek için sınavlara giriyorum ama olmuyor, stres yapamıyorum bir türlü.
Bu yüzden ya da önemsemediğimden yüksek puan alıyorum. Mesela en son girdiğim lys sınavında Lys1 puanı 462, diğerleri de 460 üzeri idi.
En son girdiğim kpss ise 92.
Gelgelelim bu puanlar umurumda değil. Sadece heyecan olsun diye giriyorum sınavlara.
başarılar Allah zihin açıklığı versin
seni tanımıyorum ama başarılar diliyorum
Başarılar canım kardeşim inşallah iyi bir puan alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?