Saçma ve aksiyonlu rüya gördüm arkadaşlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Saçma ve aksiyonlu rüya gördüm arkadaşlar :D
Her şey çok güzel gidiyordu annem mutfakta yemek yapıyordu sonra anneme ışığı açsana dedim. ışık açılmıştı. daha sonra annem kalk sen aç oğlum dedi. bende arkamı dönüp noluyo lan ? sorusundan sonra zihnimden kapan, açıl felan dedim ve hepsi gerçekleşti. daha sonra ışığın rengini değiştirdim mavi-yeşil-pembe vs.. yine hepsi oldu. artık kendimin gerçekten bir büyücü olduğuma inanmıştım. annemde büyücü olduğuma inanıyordu artık. annemle salona doğru ilerlerledik. yalnız annem beni salona almadı. korkuyla bende odama gittim. çok uykum vardı gözümü kapatsam uyacaktım. yatağa attım kendimi gözlerimi kapadım. odamda başka bir varlığı hissediyodum. korkuyodum ama gözümü hiç açmadım. bana ne istiyorsun dedi bende ona astrale çıkart beni dedim.

Anne odaya kimseyi alma seste çıkarma uyanmamam lazım. geleceğimi 3 aşamada görücem. yani üç kere uyanıp tekrar yapıcam.
başlıyoruz..

*şifreyi hatırla..
ne şifresi baba ?
*unutmaman lazımdı
yemin ederim ki hatırlamıyorum.
eşimle bakıştık ve düşündük. aklımıza hiç bir şey gelmedi.

her taraf karardı ve üstümüze doğru ilerleyen savaşçılar vardı.

hhhhhhhhhhhhhh!! ça ça ça kimsiniz lan siz ? diye savaştıktan sonra üstüme doğru 4 kişi geldi benden hemen büyü gücümü kullanarak hepsini havaya uçurdum. eskisi gibi lamba yakmaktan ibare değildi ateşler,dumanlar her şeyi yapabiliyordum. eşimle ilerledik,ilerledik sonumun cehennem olduğunu bilerek ilerledik..

ıııııııııııııııIıIııIııIIıı Ahhhhyhhhh! yok bişeyim her şey yolunda tekrar uyuyorum.

-hhıhıeheıhıhı iyimisin aşkım ?
iyiyim sen git ben adamları oyalarım.
-olmaz. hayatta izin veremem.
büyü gücüm var unuttun mu ?
. . .
-muahhh görüşürüz canım..

kılıçlar, hançerler ne düşünsem elimdeydi. tabi bu durumda adamları öldürmem de 2-3 dk mı aldı .
eşimi bulmak için koşarak ilerledim yalnız hiç biyerde onu bulamamıştım.

ııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh! tekrar uyuyorum ben..

baba ?
=şifreyi hatırladın mı ?
hayır ne şifresi ?
=vayy bu çok güzel bi haber murat. artık bu dünyasa arafa sıkıştın benden kaçamazsın. hee bu arada sevgili eşin benim elimde.

o adamın babam olmadığına emindim. sadece babamın bedenine bürünmüş bi varlıkta ve şifreyi bilmem benim bidaha uyanmayacağım anlamına geliyordu.

naptın ona nerde ?
=oooo sakin ol murat, işte burda eşin.

zihnimden eşime kaçmasını söledim. oda babamın kılığındaki varlığa tekme atarak kaçmayı başardı. varlık da eşimin peşindeydi.
bende kestirmeden gidip o varlıktan önce eşime ulaşmalıydım. koşarak ilerlerken zihnimde alevlerde yandığımı gördüm. yani sonum çok yaklaşmıştı.

aaaaaaa canım gel koş hemen..
-git burdan.
burdan gitmemiz lazım.
-gitt dedim
niye noluyo ?
-o adam bi şeytan senin gibi. ve senden daha fazla gücü var tek yenildiği şey **********un şifresi anlıyomusun.
ben şeytanmıyım ?
-büyü.... bu gücü kimden kazanıyosun ?
şey..
-işte... ruhunu şeytana teslim eden sensin dimi ? sana ben mi yoksa güçlerin mi demiştim cevabın neydi ?
bak çok gergins...
-soruma cevap ver !
tamam, güçlerimi tercih ettim ama seni kazanmak içinde yaptıklarımı unutamazsın.
-belkide bu hikayedeki kötü karakter sensin ? anladın mı sensin !
kaç.
-ne ?
kaaaaaaaaaaaaaaççç

-dur murat yakalandım.
aşkım.. bırak onu pislik. istediğin ne ?
=eşinle hiç bi derdim yok. benim derdim sensin . eşini bırakıp gitmessin dimi ?
-aşkım gelsene beni burda bırakıcakmısın ?

eşimin düşünceleri değişmişti oda benim canımı istiyordu. yaşamamın hiç bi sebebi yoktu. arkamı dönüp camdan baktım. bi ev ilgimi çekti sanki o evi daha önceden görmüş gibiydim. zihnimde o evin içini düşünüyordum ama tek hissettiğim şifrenin o oluşu.

şifre laaan şifre bu işte.

diye atladım camdan aşşağı.. her taraf bembeyazdı artık bu dünyadan kurtuluyodum. eşim ağlayışlarını duyuyordum artık o arafa sıkışmıştı. fakat zihnime durmadan cehennem geliyordu beni ölüme çağırıyordu..

cehennem ateşinin üstünde buldum kendimi..

işte rüyam böyleydi arkadaşlar. sabah 9da kalktım. bilgisayarı açıp rüyamı yazıyım dedim. saat 11:25 anca bitti. Oldukça saçma ama aksiyonluydu. kaç saatte zaten rüyayı toparladım ama bu rüyada senaryoyu ben yazdım yani hani diğer karakterlerden habersiz aslında rüyanın senaryosunu ben ilerletiyodum. lusid oldu biraz yani..:ehe

Hasan

Üye
bu başlık daha iyi :kop:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ne rüyaymış be arkadaş ya aksiyon filmi gbi :d:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kış uykusuna mı yattın la :o

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben rüyamı hatırlayamıyorum, en hatırladığım anlar da çok kısa zamanlar, sen nasıl bu kadar hatırladın :hmmm

ibrother

ibrother

Üye
biraz ekleme yapmış herhal. Harry poter dan alıntı da var.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
rüyalarımı kitaba çevirsem çok tutulur bence.. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt