T i B i A M E Üye benden bi soru gelsin ozaman uzayda turkcell Hizi Ne kadar olur acaba uyduya yakinya?
ismail Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kızma abla ben sordum sadece nasıl oluyo iyi mi diye Suç benim yani
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kızma abla ben sordum sadece nasıl oluyo iyi mi diye Suç benim yani
MarjinaL -TR Üye Konu Sahibi T i B i A M E' Alıntı: benden bi soru gelsin ozaman uzayda turkcell Hizi Ne kadar olur acaba uyduya yakinya? Genişletmek için tıkla ... Çok güzel bir soru. Telefonun sinyal gücü en sonda iken internet hızı nasılsa aynı olur ayrıca uydunun yanında iken belki çekmeye bilir.(f u l l yazıyorum gözükmüyor )
T i B i A M E' Alıntı: benden bi soru gelsin ozaman uzayda turkcell Hizi Ne kadar olur acaba uyduya yakinya? Genişletmek için tıkla ... Çok güzel bir soru. Telefonun sinyal gücü en sonda iken internet hızı nasılsa aynı olur ayrıca uydunun yanında iken belki çekmeye bilir.(f u l l yazıyorum gözükmüyor )
MarjinaL -TR Üye Konu Sahibi nokia_belle' Alıntı: + Genişletmek için tıkla ... Sapan ile havalı tabanca mermisini nasıl atmayı düşünüyorsun
nokia_belle' Alıntı: + Genişletmek için tıkla ... Sapan ile havalı tabanca mermisini nasıl atmayı düşünüyorsun
MarjinaL -TR Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: "Saçma ve sapan"a atıf yapmış olmasın arkadaş? Genişletmek için tıkla ... Olabilir. Konu nun konusunu unutmuşum.
Praetor' Alıntı: "Saçma ve sapan"a atıf yapmış olmasın arkadaş? Genişletmek için tıkla ... Olabilir. Konu nun konusunu unutmuşum.
Praetor Emekli Yönetici "Osuranın burnuna sıçmalı ki koku alsın". diye bir atasözümüz vardır bildiğiniz üzere. Acaba bunu gerçekten deneyen olmuş mudur?
"Osuranın burnuna sıçmalı ki koku alsın". diye bir atasözümüz vardır bildiğiniz üzere. Acaba bunu gerçekten deneyen olmuş mudur?
MarjinaL -TR Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: "Osuranın burnuna sıçmalı ki koku alsın". diye bir atasözümüz vardır bildiğiniz üzere. Acaba bunu gerçekten deneyen olmuş mudur? Genişletmek için tıkla ... Yoksa sen denedinmi?
Praetor' Alıntı: "Osuranın burnuna sıçmalı ki koku alsın". diye bir atasözümüz vardır bildiğiniz üzere. Acaba bunu gerçekten deneyen olmuş mudur? Genişletmek için tıkla ... Yoksa sen denedinmi?
jackalmami Üye Praetor' Alıntı: "Osuranın burnuna sıçmalı ki koku alsın". diye bir atasözümüz vardır bildiğiniz üzere. Acaba bunu gerçekten deneyen olmuş mudur? Genişletmek için tıkla ... içindeyken s.çmaya çalışanı duymuştumda(başarılmış) bunu ilk defa duyuyorum
Praetor' Alıntı: "Osuranın burnuna sıçmalı ki koku alsın". diye bir atasözümüz vardır bildiğiniz üzere. Acaba bunu gerçekten deneyen olmuş mudur? Genişletmek için tıkla ... içindeyken s.çmaya çalışanı duymuştumda(başarılmış) bunu ilk defa duyuyorum