Saçlarımı uzattım,fakat yavaş yavaş dökülüyor,fikri olan arkadaşlar içeri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evren991

evren991

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarımı uzattım,fakat yavaş yavaş dökülüyor,fikri olan arkadaşlar içeri.
Şampuan vs.tavsiye lütfen.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Uzun saç dertlidir. Bakım gerektirir haftada bir kuaför felan her gün yıkaman gerekir yıkamadığın zaman yağlanır kaşıntıdan ölürsün caydırmak gibi olmasın ama bırak BENCE :)

evren991

evren991

Üye
    Konu Sahibi
eskiye göre iyi oldu ama ne bileyim :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
uzun saçın varsa bakım şart yoksa çok çabuk dökülür

__xXx__

__xXx__

Üye
evet hergün soğuk suyla yıka iyice kurumadan da tarama

EneSinan

EneSinan

Üye
usta aynı dert bende de vardı. Şuan kestirdim de uzunken şu şekilde kurtuldum. Sebebi kepekmis. Sağlık ocağına gittim doktorum bi şampuan yazdı kepek için . Kepektem kurtuldum saçlarım da dökülmesi kesildi. Şu an rahatım . Şampuan adı ::ketoral . Ama süper tavsiye ediyorum

stylee61

Üye
kazıt gitsin mayk.

larten123

larten123

Üye
uzun saç felakettir dökülür kaşınır

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Aslında hep dökülüyordu ancak uzun olduğu için daha çok farkediyorsun. Yada en azından bende öyle oluyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
uzun saç felakettir dökülür kaşınır

:kotu:
Bazen tembellik edip bi iki gün yıkamıyorum dökülüyor. Düzenli yıkayınca hiç döküldüğünü görmedim. Ayrıca kaşınma hiç olmadı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben de aynı dertten muzdariptim ve aklıma geldi gidip kuaföre sordum dökülüyo napsam diye öyle sıradan biyer de degil hani saç kremi yada özel bi sampuan önerisi beklerken bana sarımsak dedi :ah
Sampuanın içine 1-2 dis sarımsagı küçük parçalara ayırıp at ve öyle kullan dedi tabiki denemedim ama kesin çözüm olabilir sen dene bi..

- - - Eklendi - - -

:kotu:
Bazen tembellik edip bi iki gün yıkamıyorum dökülüyor. Düzenli yıkayınca hiç döküldüğünü görmedim. Ayrıca kaşınma hiç olmadı.

Aynen öyle en fazla 2 gün zaten 3 olursa daha da kötü dökülür yaglanma yada kırılma olur çünkü..

EneSinan

EneSinan

Üye
aman kırılsın kökten kaybetme de. Kırılmanın çözümü var. Kökten giderse yanarsin :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben de aynı dertten muzdariptim ve aklıma geldi gidip kuaföre sordum dökülüyo napsam diye öyle sıradan biyer de degil hani saç kremi yada özel bi sampuan önerisi beklerken bana sarımsak dedi :ah
Sampuanın içine 1-2 dis sarımsagı küçük parçalara ayırıp at ve öyle kullan dedi tabiki denemedim ama kesin çözüm olabilir sen dene bi..

- - - Eklendi - - -

Aynen öyle en fazla 2 gün zaten 3 olursa daha da kötü dökülür yaglanma yada kırılma olur çünkü..

sarımsak mı ??:d:

- - - Eklendi - - -

bu sarımsak da her derde deva ama kimse kullanmıyo :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

sarımsak mı ??:d:

- - - Eklendi - - -

bu sarımsak da her derde deva ama kimse kullanmıyo :ehe

Ben de o yüzden tereddütte kaldım zaten her derde deva yoksa hadi ordan bak isine derdim ama bence kesin çözüm olur denesin arkadas rapor versin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben de o yüzden tereddütte kaldım zaten her derde deva yoksa hadi ordan bak isine derdim ama bence kesin çözüm olur denesin arkadas rapor versin.

kobay faresi mi o?:D denesin rapor versin sonra bi ilaç deniycez onda. :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

kobay faresi mi o?:D denesin rapor versin sonra bi deniycez onda. :ehe

E ucunda ölüm mü var kel kalsın da görsün o zaman :seytan6:
Yogurtlu makarna yedim der kokarsa ama koku da yapmaz rahat ol demisti adam he ona göre :D

evren991

evren991

Üye
    Konu Sahibi
fikirler guzel denerim bunlari tesekkurler arkadaslar :)

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
bi foto atta yorum yapak :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...