Saçlarımı uzatmak istiyorum!! Ara makas attırmalımıyım?

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarımı uzatmak istiyorum!! Ara makas attırmalımıyım?
selam arkadaslar! Ara makas attıran var mı? ve saçlarımın böyle olması için nezaman ara makas attırmalıyım? Veya attırmalı mıyım?NOT: Saclarım ince telli ve düz.

Ara makası attırmalısın tabi ki ben attırıyorum.

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Ara makası attırmalısın tabi ki ben attırıyorum.
Nezaman attırmalıyım? En tepedeki saçım 3-4 cm arası.

- - - Eklendi - - -

Çoğu kisi önermiyor ince telli olduğu için kabarmaz diyenler var yazık edersin bişeye benzemez diyenler var

MrTech

Üye
Begenmezsen veya Yakısmazsa 3'e Vurursun Normale Döner

2 3 ay önceki saçlarımı gördüm orda

saçların ince telli ise ara makas attırma yakışmaz ve iyi durmaz.

evroo

Üye
    Konu Sahibi
tabi. ama ara makas önermem atmak isterse attırma nomal kalsın daha iyi.

evroo

Üye
    Konu Sahibi
İlk denenmem uni de son senem uzatıyım bakalım sonucu zaman geçtikçe paylaşıcam

aldır ben aldırmıyorum çünkü ben bonus kafayım

Duran.Y

Üye
Saç ince telliyse kabarma olmaz tabiki, kabarma olursa ara makas attırırsn durduk yere atmak olmaz yani. Abim kuaför ve bende saç uzatıyorum, güvenebilirsin.

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Saç ince telliyse kabarma olmaz tabiki, kabarma olursa ara makas attırırsn durduk yere atmak olmaz yani. Abim kuaför ve bende saç uzatıyorum, güvenebilirsin.
usta şimdilik bişey yokda illa kabaracak 5-6 ay sonra ama korkuyorum ara makasa çoğu kişi önermiyor

Oğuzhan

Üye
kardeşim berber bilir nasıl keseceğini söyle adama halleder

İstediğin saç türü kolay bir saç türü bence, birde ince olduğuna göre kolay elde edersin uzaması lazım o kadar

evroo

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin saç türü kolay bir saç türü bence, birde ince olduğuna göre kolay elde edersin uzaması lazım o kadar
benim saçlarım çok zayıf toniklerle falan takviye yapıyorum sabah akşam soğuk su ile yıkıyorum umarım istediğim saçı elde ederim