Nezaman attırmalıyım? En tepedeki saçım 3-4 cm arası.Ara makası attırmalısın tabi ki ben attırıyorum.
Çok komik bu espiriyi niye herkez yapar kiBegenmezsen veya Yakısmazsa 3'e Vurursun Normale Döner![]()

Espiri Yapmadım kiÇok komik bu espiriyi niye herkez yapar ki![]()

Şaka yaptım dostum
Espiri Yapmadım ki![]()

Evet dostum inşallah hedefimdeki saç modelim böyle hatta kumralım sarıya boyasam bile gidiceğini düşünüyorum2 3 ay önceki saçlarımı gördüm orda![]()

Evet ince telli pek fazla kabaracagini sanmam ama resimdeki modeli yakalamam için uzadiktan sonra bir berber el atsa saclara iyi olursaçların ince telli ise ara makas attırma yakışmaz ve iyi durmaz.

usta şimdilik bişey yokda illa kabaracak 5-6 ay sonra ama korkuyorum ara makasa çoğu kişi önermiyorSaç ince telliyse kabarma olmaz tabiki, kabarma olursa ara makas attırırsn durduk yere atmak olmaz yani. Abim kuaför ve bende saç uzatıyorum, güvenebilirsin.![]()

Bonus olmakta ayrı Bişeyaldır ben aldırmıyorum çünkü ben bonus kafayım![]()

benim saçlarım çok zayıf toniklerle falan takviye yapıyorum sabah akşam soğuk su ile yıkıyorum umarım istediğim saçı elde ederimİstediğin saç türü kolay bir saç türü bence, birde ince olduğuna göre kolay elde edersin uzaması lazım o kadar![]()