Saçlarım İçin Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarım İçin Yardım Lütfen
Arkadaşlar Benim saçlarım Dalgalı Ve Sık. Uzayınca Yan favorilerın oldugu taraflar ( daha tam cıkmadı) Kıvrılıyor Vb. Duştan cıkınca Tarıyorum yatırıyorum. 10 15 Dk sonra üstleri dalga dalga oluyo Ve buna Bi Çözüm Bulamıyorum. Bana Bi Kaç Öneri Verir miisiniz ? Veya Saç Bakım ürünleri Olablir şekillendirici Gibi. Jöle Gibi Sert Yapmayan Mat görünüm Veren Bi Şekillendiri Önerır mısınız ? Birde Saçlarımı Nasıl Kestireyim ? Genelde O kıvrılan yerleri falan sadece Ara makasla Aldırtıyorum Makine Değdirmiyorum. Saçlarım Aşağıdakıne Benzer Ama kestirince Düz Görünüyo.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
vaks kullanabilirsin

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Bende de aynı sorun var arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Vaks ı herkes öneriyor da saçları sert mi yapıyor jöle gibi ?

- - - Eklendi - - -

Bide clear men mentollü kullanıyorum head shoulder spor ferahlıgı düşünüyorum iyi mi sizce ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Tam aksine benim saçlarımda dümdüz. Düzleştirici felan kullanıyor musun diyor her berber. ama gel gör ben de bundan şikayetciyim. :D hayatımda ne vaks kullandım, ne jöle ne de sprey. Doğal hali her zaman için iyidir, boşver böyle kalsın. :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Tam aksine benim saçlarımda dümdüz. Düzleştirici felan kullanıyor musun diyor her berber. ama gel gör ben de bundan şikayetciyim. :D hayatımda ne vaks kullandım, ne jöle ne de sprey. Doğal hali her zaman için iyidir, boşver böyle kalsın. :)
Benimde aynen dümdüz ama banyodan çıkınca kenarları kabarıyor :(

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
İşte Bende Onu Sevmiyorum Ya :D Saçlarımı Yatırıyorum :D Üstleri Dalgalanıyor. En iyisi vaks kullanmak şeklını bozmaz :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
vaks sprey yada jole kullanırsanız saçınız taş gibi oluyor bi süre sonra döküldüğünü gözlemleyebilirsiniz. çok arkadaşım var saçları dökülen :)=

The East

The East

Üye
ayni sorun bendede var sac uzayinca fauller kivriliyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt